Miroslav Ćiro Blažević otkrio je svoje mišljenje o današnjoj reprezentaciji te kako bi trebao izgledati odnos nogometaša i njihovih žena na Svjetskom prvenstvu.

Galerija


Trener svih trenera, kako ga mnogi nazivaju, Miroslav Ćiro Blažević za časopis Story napisao je kolumnu u kojoj otkriva svoje viđenje hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Vezani članci Putovanje u doba pandemije, ilustracija Obvezna hotelska karantena u Velikoj Britaniji plaća se oko 15.000 kuna, a za lažne podatke kazna zatvora do deset godina Obraćanje Predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o finalu u Rusiji (Foto: Dnevnik.hr) ''Hrvatska se toga dana vratila kući'': Pantovčak će večeras svijetliti u crveno-bijelim ''kockicama''

Ćiro priznaje da u ovoj reprezentaciji vidi puno sličnosti s reprezentacijom iz 1998. godine, koja je osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

 

U svom se tekstu, između ostalog, dotaknuo teme karantene igrača, a po njegovu mišljenju, ona je na Svjetskom prvenstvu neizbježna i nužno potrebna. To se odnosi na održavanje organizma u željenom stanju, bez toksina, s uvidom u prehranu, masažu, ali i seksualne odnose.

“Vesele zabave i mogući seks sa suprugama i djevojkama priča su za malu djecu. Seksualni odnosi tijekom prvenstva ne da ne dolaze u obzir, nego nikome nisu ni na kraj pameti. Ako se supruge i djevojke ne mogu strpjeti tijekom prvenstva, onda se nisu ni trebale udati za nogometaša“, objasnio je legendarni Ćiro za Story.