Glumica Mirna Medaković jučer je na svijet donijela svoje blizanke, a imenima svojih djevojčica odmah se pohvalila na Facebooku.


Glumica Mirna Medaković Stepinac jučer je na svijet donijela dvije djevojčice u jednom zagrebačkom rodilištu. Prvi joj je čestitao suprug Hrvoje Stepinac, a Mirna je ubrzo na svom Facebooku otkrila i imena koja je nadjenula svojim blizankama. Jedna je Kaja, a druga Zora. Odmah ispod objave novopečenim roditeljima počele su pristizati čestitke sa svih strana.

Vezani članci Nataša Janjić i Anita Dujić (Foto: Bojan Zibar) Zaručnike su ostavile doma: Dvije domaće ljepotice blistaju u trudnoći Slika nije dostupna Vezu daleko od očiju javnosti Mirna je okrunila brakom – postala gospođa!

"Mila moja, čestitam mami i tati, uživajte u svojim curkama!", napisala joj je glumica Sanja Vejnović. Mirjana Majurec Mirni je uputila i jedan dobronamjeran savjet. "Čestitke, divno, sad se malo odmori, a poslije kud koje, mile moje!", poručila joj je glumica. Čestitkama su se pridružile i Ecija Ojdanić, Jelena Perčin, Ana Maras Harmander, Lorena Nosić i brojni drugi.