Glumica Mirna Medaković otkrila nam je kako joj je protekla prva godina braka sa ekonomistom Hrvojem Stepincem.


Prelijepa glumica Mirna Medaković oduvijek se odlikovala mirnim i sretnim privatnim životom. Uspješna glumica uskoro će proslaviti prvu godišnjicu braka, u koji je uplovila nakon dugogodišnje veze sa Hrvojem Stepincem. Mirna i Hrvoje vjenčali su se na predivnom imanju u zelenom Zagorju. Zvijezda serije 'Kud puklo da puklo' otkrila nam je kako je provela prvu godinu u braku, što je od supruga naučila, ali i tko je gazda u kući.

Vezani članci Divan život (Foto: IMDB) Ovaj božićni klasik svi dobro poznaju, no neke od činjenica koje se skrivaju iza tople priče sigurno niste znali Slika nije dostupna Stigle blizanke! "Odmori jer kasnije kud koje, mile moje"

'Godina je brzo prošla, ako će i ostale godine ovako brzo teći, uskoro ću ostarjeti. Rezime je ljubav i razumijevanje, najjednostavnije i najtočnije', rekla je Mirna za Dnevnik.hr.

Od supruga, kaže, uči svaki dan. 'Naučila sam taman začiniti salatu (šala). Teško je svakodnevno učenje svesti na par riječi. Živim život, uživam u njemu i svaki dan nalazim razlog za barem jedan iskreni osmijeh', dodala je Mirna. Brak je, kaže, nije promijenio. 'Živjeli smo zajedno i prije braka, tako da je ulazak u brak značio želju da se naš odnos ozakoni i da osnujemo obitelj'.

Iako je glumica, a njezin poslovni tempo prilično intenzivan, Mirna kaže kako njezin muž jako dobro podnosi njenu odsutnost iz zajedničkog doma. 'Da nije tako, vjerojatno ne bi bio samnom... Nije problem kad čovjek ima posla, problem je kad ga nema', rekla je Mirna. Osim toga, gazda u kući je, otkriva Mirna, njezin suprug. 'Hrvoje je gazda u kući, ipak je on diplomirani ekonomist', zaključila je lijepa glumica.