Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mirna Maras i Mario Valentić udružili su se u još jednom zajedničkom pothvatu, a ovog puta to su vježbe za trudnice i mlade mame.


Na svom portalu www.mami.hr Mirna je predstavila prve skraćene programe vježbanja koje je razvila uz supruga Marija, inače profesora kineziologije.

Vezani članci Škola Uskoro počinje nastava: U zagrebačkim školama u planu vježbe evakuacije od prvog dana Marin Čilić Zvijezde velika srca: Koje poznate osobe stoje iza brojnih humanitarnih akcija i udruga?

"Znam jako dobro kako se mlada mama osjeća nakon što prođu najveća uzbuđenja i emocije uslijed rođenja djeteta. Svakako se prije ili kasnije želite vratiti u oblik i formu koja vas je krasila prije poroda. Zato sam se i odlučila, uz Marijevu pomoć, ponuditi vježbe prilagođenog intenziteta za povratak u formu nakon poroda", izjavila je Mirna Maras.

>> Poznata lica prikupljala novac za Kuću ljubavi

Kroz Mirnine programe vježbanja mlada mama može vježbati sama, u paru s boljom polovicom, ali isto tako i u paru sa svojom bebom. 

"Pripremili smo uz stručnu trenericu i posebne vježbe za trudnice, kao i zanimljive vježbe sa živim utegom - bebom" , ističe Mirna.

Vježbe pogledajte na ovom linku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook