Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mirna Maras i Mario Valentić udružili su se u još jednom zajedničkom pothvatu, a ovog puta to su vježbe za trudnice i mlade mame.


Na svom portalu www.mami.hr Mirna je predstavila prve skraćene programe vježbanja koje je razvila uz supruga Marija, inače profesora kineziologije.

Vezani članci Slika nije dostupna Lijepa voditeljica otkrila omiljenu tjelovježbu! Slika nije dostupna Tik-tak: Posljednji trenutak da istopite kilograme!

"Znam jako dobro kako se mlada mama osjeća nakon što prođu najveća uzbuđenja i emocije uslijed rođenja djeteta. Svakako se prije ili kasnije želite vratiti u oblik i formu koja vas je krasila prije poroda. Zato sam se i odlučila, uz Marijevu pomoć, ponuditi vježbe prilagođenog intenziteta za povratak u formu nakon poroda", izjavila je Mirna Maras.

>> Poznata lica prikupljala novac za Kuću ljubavi

Kroz Mirnine programe vježbanja mlada mama može vježbati sama, u paru s boljom polovicom, ali isto tako i u paru sa svojom bebom. 

"Pripremili smo uz stručnu trenericu i posebne vježbe za trudnice, kao i zanimljive vježbe sa živim utegom - bebom" , ističe Mirna.

Vježbe pogledajte na ovom linku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook