Mirjana Kika Milošević predstavila se u "Supertalentu" talentom stvaranja iluzija na ljudskom tijelu.

Galerija


Mirjana Kika Milošević natjecateljica je koja je u posljednjoj audicijskoj emisija showa "Supertalent" pokazala svoj, drugačiji talent, po kojem se ističe od drugih i koji dosad još nismo imali prilike vidjeti u toj emisiji.

Vezani članci Devin Juraj Zaokret u karijeri nekadašnjeg finalista Supertalenta: Plesu pridružio još jednu aktivnost! Supertalent (Foto: NOVA TV) Večeras smo se šokirali, nasmijali i uživali u erotičnim plesovima: Evo što smo sve vidjeli

Naime, Mirjana svojim šminkerskim talentom i smislom za slikanje i crtanje stvara iluzije na ljudskom tijelu koje ostavljaju bez daha, što je potvrdio i četveročlani žiri kojemu se njezin nastup itekako svidio.

Sve je počelo oslikavanjem vlastitog tijela prije nekoliko godina, što je rezultiralo nevjerojatnim transformacijama i iluzijama. Zanimljivo je da tehniku nije nigdje učila, već je sama razvijala svoj talent.

"Nism mogla pronaći posao pa sam odlučila slikati murale i oslikavati lica svoje djece. Tada sam shvatila što sve mogu s bojama pa sam odlučila sve to podići na sljedeću razinu, a to je šminkanje", izjavila je Kristina u jednom od intervjua za Mashable.

U maštovitost njezinih maštovitih iluzija, ali i mogućnost transformacije u animirane likove možemo se uvjeriti na njezinu profilu na Instagramu, gdje je prati 319 tisuća pratitelja.

Za jednu takvu transformaciju potrebna su joj tri ogledala kako bi vidjela vlastito tijelo iz različitih kutova, i to bez ikakve prethodne vježbe jer bi joj to oduzelo previše energije s obzirom na to da joj na jednu transformaciju odlazi između šest i sedam sati, piše Mashable.

Njezini obožavatelji sa svih strana svijeta na Instagramu ne štede riječi divljenja i pohvale za taj jedinstveni talent.

"Kako dobro, svaka čast", "Ovo je ludo", "Ti si istinska umjetnica, hvala što svoj dar dijeliš s nama", "Ovo je toliko zabavno", "Fantastična si", "Savršeno je, obožavam te" samo su neki od komentara i pohvala koje je dobila.

O njoj su već pisali svi svjetski mediji: Ova žena svojim talentom pomalo zastrašuje, ali i oduševljava