Velika glumačka legenda inače svojim izborima diže buru, no ovih dana samo uživa.


Legenda jugoslavenskog glumišta, glumica Mirjana Karanović, ovih dana se odmara od posla. Mirjana obožava zimsku čaroliju, a koliko uživa u snijegu, pokazala je i na Instagramu. Ovih dana se provodi na Kopaoniku, gdje koristi svaki trenutak za skijanje.

Vezani članci Promocija filma u Kulmerovim dvorima (Foto: John Pavlish) "Koja je ovo država!" Dok se Todorić preznojavao u sudnici, njegov dom okupirali novinari i filmaši Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Napravila skandal? Jednoj od najvećih glumačkih diva s ovih prostora zasmetali su blicevi fotoaparata

Pod punom opremom, glumica uživa u snijegu. Mirjana Karanović u svojoj je karijeri surađivala sa svim velikim redateljima bivše Jugoslavije, a zbog svojih poteza često su je kritizirali u rodnoj Srbiji. Bila je, naime, prva glumica koja se nakon Domovinskog rata pojavila u filmu hrvatskog redatelja.

Glumila je u filmu 'Svjedoci' Vinka Brešana, i to ulogu udovice hrvatskog branitelja. Podigla je prašinu i ulogom u filmu 'Grbavica' Jasmile Žbanić. Iako su je tamošnji mediji prozivali, Mirjani izbor uloga nimalo nije naštetio, već joj je donio veliku podršku kulturnih krugova iz cijele regije.

 

#skiing #purejoy #kop #winter Duboka

A video posted by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic) on