kao od majke rođena!

Glumačka diva Mirjana Karanović opušteno pozirala na nudističkoj plaži, intimne dijelove prekrila je samo pijeskom

Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Mirjana Karanović (FOTO: Instagram) Galerija

Mirjana Karanović na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se potpuno gola sunča na nudističkoj plaži.

Glumica Mirjana Karanović (64) poznata je pobornica nudizma, koji u zadnje vrijeme promovira i na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Sjajni prizori Kakve ljepotice na skijama! Dok se one spuštaju niz opasne staze, jedan se pjevač odmara i uživa u pogledu

Nakon što je nedavno objavila fotografiju s nudističke plaže na Adi Bojani na kojoj pozira gola, okrenuta leđima kameri, sada se javila s istog mjesta, ponovno kao od majke rođena.

"Kad nabacim kostim za kupanje", napisala je uz fotku na kojoj joj intimne dijelove prekriva pijesak te na sebi ima samo maramu za glavu i sunčane naočale.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

"Samo da ne dođe neki val pa upropasti divnu kreaciju", "Sjajno izgledate", "Svaka čast na izgledu, a i na razbijanju stereotipa i monotonije gledanja istih kupaćih kostima", "Divna, divna", pisali su joj pratitelji koje je oduševila i njezina figura, a obasuli su je i tisućama lajkova.

Inače, glumica koja je osvojila publiku ulogama u hit-filmovima poput "Otac na službenom putu", "Dobra žena" i "Petrijin vijenac", svoju zavidnu liniju može zahvaliti redovitoj tjelovježbi i na društvenim mrežama se redovito hvali rezultatima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene