Mirjana Karanović na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se potpuno gola sunča na nudističkoj plaži.

Galerija


Glumica Mirjana Karanović (64) poznata je pobornica nudizma, koji u zadnje vrijeme promovira i na svojem Instagramu.

Vezani članci Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Napravila skandal? Jednoj od najvećih glumačkih diva s ovih prostora zasmetali su blicevi fotoaparata Slika nije dostupna Beogradska glumica osuđena na 30 godina: "Život je od nje napravio monstruma"

Nakon što je nedavno objavila fotografiju s nudističke plaže na Adi Bojani na kojoj pozira gola, okrenuta leđima kameri, sada se javila s istog mjesta, ponovno kao od majke rođena.

"Kad nabacim kostim za kupanje", napisala je uz fotku na kojoj joj intimne dijelove prekriva pijesak te na sebi ima samo maramu za glavu i sunčane naočale.

"Samo da ne dođe neki val pa upropasti divnu kreaciju", "Sjajno izgledate", "Svaka čast na izgledu, a i na razbijanju stereotipa i monotonije gledanja istih kupaćih kostima", "Divna, divna", pisali su joj pratitelji koje je oduševila i njezina figura, a obasuli su je i tisućama lajkova.

Inače, glumica koja je osvojila publiku ulogama u hit-filmovima poput "Otac na službenom putu", "Dobra žena" i "Petrijin vijenac", svoju zavidnu liniju može zahvaliti redovitoj tjelovježbi i na društvenim mrežama se redovito hvali rezultatima.

Nema tko se u Dubrovniku nije okrenuo za najljepšim ženama svijeta, no čini se da njima baš i nije godila tolika pažnja

Nina Badrić u nikad kraćoj haljini pokazala preplanule noge, kolege joj se ne mogu nadiviti: "Koji komad"