Ne nazire se kraj

Čija majka crnu vunu prede - mogli bi na poligraf

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Devin Antonović u Beograd je doputovao iz SAD-a sa željom da napokon upozna oca. No, Miroslav Ilić svaku mogućnost susreta sa sinom odbija.

Kada malo bolje razmislimo, zar bi se Miroslav Ilić baš toliko unezvjerio da u cijelo priči oko vanbračnog sina nema istine. Uporno odbija DNK analizu koja bi odmah pokazala tko tu koga laže. Ali ne, Ilić očito više voli privatne stvari rješavati putem medija. Ljut je na bivšu djevojku, Devinovu majku, Mirjana Antonović, ljut je na bivšu prijateljicu Lepu Brenu, čini se, ljut je na cijeli svijet, a s druge strane opet odgovara na novinarska pitanja o cijeloj situaciji.

Pogledaj i ovo Mirjana Antonović Oglasio se i pjevač! Završena je sudska bitka Kićine crne žene i Miroslava Ilića, evo što sud kaže tko je otac njezina sina!

Sada su se u cijelu priču upetljali i Ilićevi prijatelji koji tvrde da pjevač nikada nije bio s Mirjanom i da je ona bila tek obožavateljica koja ga je proganjala. Ona pak tvrdi da je ostala u šoku kada ju je sin pitao tko mu je otac, pa se čak i sa samim Ilićem konzultirala oko toga hoće li mu istinu reći zajedno. Miroslav sve negira ne birajući riječi čime je na sebe navukao nesimpatije dijela javnosti.

Čini se kako je čak i Mirjana već umorna od ove sapunice pa je za 'Kurir.rs' izjavila, 'U ovoj priči nisam bitna ja, već djete. Hajdemo sada svi lijepo na poligraf, ja sam spremna, pa da vidimo tko govori istinu, a tko laže'. Vrlo je vjerojatno kako Ilića ni teretnim konjima ne bi odvukla ni blizu poligrafu, DNK analiza, pa ni samom Devinu. Pjesma u priloženom videu baš lijepo ide uz situaciju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene