Ni sud ne pomaže

Bivša ljubavnica tvrdi da joj Miroslav zagorčava život: ''Kukavički se kriješ''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mirjana Antonović i dalje pokušava dokazati da je Miroslav Ilić otac njezinom sinu.

Mirjana Antonović, široj javnosti poznata kao žena koja godinama pokušava dokazati da je narodni pjevač Miroslav Ilić otac njezina djeteta Devina, opet je razočarana.

Pogledaj i ovo Mirjana Antonović (Foto: Facebook) bitka oko očinstva Zbog Kićine divne crne žene Miroslav Ilić opet je morao na sud, a ona je povela i svoje tajno oružje

Naime, Ilić odbija napraviti DNK test što Mirjanu strašno nervira pa je sada odlučila svoju situaciju podijeliti i na društvenim mrežama.

''Dragi moji prijatelji, Danas nažalost loše vijesti sa pripremnog ročišta. Miroslav i dalje odbija DNK analizu i dao je primjedbu da Srpski sud nije nadležan zbog toga što Devin nema srpsko državljanstvo. Glavno suđenje se odgađa dok se tehničke formalnosti ne rješe. Čekali su dvije godine da potegnu ovo pitanje. Vrlo lukavo i podlo od Miroslava da bi i dalje odugovlačio slučaj ili obeshrabrio rođenog sina. "Miroslave dobio si danas bodove na podlost ali si izgubio na moralu"! Treba da se srame on i njegov uski krug, ali izgleda ne znaju značenje te riječi. "Ako si muško Miroslave kaži jesam ili nisam otac. Prestani kukavički da se krijes iza zastarjelog DNK zakona, koji vlada samo u Srbiji. Ovo je tužan dan za svu nemoćnu djecu Srbije, a i za srpski narod'', napisala je na Facebooku Mirjana koju su u ovoj priči podržale i brojne osobe iz javnog života.

Podsjetimo, srbijanski mediji objavili su ispovijest Mirjane Antonović koja tvrdi da je Miroslava upoznala 1984. godine za vrijeme njegove turneje po Americi. Upoznala ih je kaže Lepa Brena. Tada je počela njihova dvogodišnja veza iz koje su dobili sina Devina, danas 30-godišnjaka no Ilić o tome ne želi ni čuti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene