Glazbenica Mirela Remi Priselac izrazila je svoj bijes na društvenim mrežama zbog stanja u Petrinji nakon potresa i priča o lošoj obnovi kuća nakon Domovinskog rata.

Galerija


Ovih dana s područja Petrinje i Siska pristižu neke od najtužnijih priča i ispovijesti, a jedna od njih, ona Tomislava Stanića koju je prenijela Slobodna Dalmacija, izazvala je bijesne reakcije mnogih, pa tako i reperice Mirele Remi Priselac.

Vezani članci Nina Badrić Nina se u badiću prisjetila toplijih dana, poručili joj da nema ljepše od nje: "Neprocjenjivi biseru" Nina Badrić - 2 Nina Badrić prisjetila se nezaboravnog nastupa i susreta sa svjetskom zvijezdom: "Podijelili smo mikrofon"

"Recite mi da zbog ovakvih stvari netko ne bi trebao završiti u zatvoru... Ali kome se obratiti, koga tužiti, kome je*** sve po spisku? Evo, vi recite meni. Jer mene tjera na direktno preuzimanje stvari u ruke - u ruke koje ne opraštaju, nego lome, trgaju i dave", napisala je ljuta Remi na svom Facebooku.

Naime, Tomislavova ispovijest o lošoj kvaliteti obnove kuća nakon Domovinskog rata samo je jedna u nizu, prema kojima su građevinski radovi izvođeni s lošim cementom i s nedostatkom željeza u temeljima.

Ta je priča uzrujala i pjevačicu Ninu Badrić.

"Obnovili kuće bez betona i željeza? Dno septičke jame", napisala je Nina u svojoj priči na Instagramu.

Otac je devetero djece, a iz skladnog braka od 26 godina uletio je u burnu vezu te redao skandal za skandalom