Mirela Priselac Remi osvrnula se na situaciju s koronavirusom te je istaknula kako njezina posla nema, ali poručuje svima da se čuvaju, nose maske i drže razmak.

Galerija


Broj zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj raste iz sata u sat, a svakodnevno smo suočeni sa sve težom situacijom u zemlji zbog virusa koji hara svijetom. Na cijelu situaciju na svom se Facebooku osvrnula i pjevačica grupe Elementel Mirela Priselac Remi.

Vezani članci Ilustracija Mise u Francuskoj do 30 osoba, uz određene mjere: ''Ljudi su savršeno poštovali međusobnu udaljenost'' mons. Mate Uzinić Biskup Uzinić: ''Nove mjere ne iznenađuju, poštujte ih i molite se za zdravstvene djelatnike i oboljele od koronavirusa''

"Nitko od mene tužniji što nema okupljanja i svirki... Za razliku od vas koji radite od doma ili skraćeno, moj život i životi mojih kolega promijenili su se sto posto. Naprosto, mog života koji je trajao do veljače 2020. više nema. Mog posla nema. Ne postoji. Imala bih 200 razloga da vam kažem 'kvragu i korona, idemo svirati, što nas briga'", kaže te dodaje:

"Ali vam kažem: čuvajte sebe i druge, nosite maske i držite razdaljinu. Kad čitam ovakve članke, mislim na mog tatu i mamu koji su 60+. I nema te svirke i druženja koji su mi važniji od njih. Ne tražim od vas da budete solidarni s nepoznatim ljudima - nisu svi među nama solidarni. Evo, tražim od vas da budete sebični. Sačuvajte SVOJE roditelje, tetku i tetka, ujnu, baku, dedu... Krenite od sebe. Sebično čuvajte one koje volite. I navucite tu masku skroz preko nosa, za boga miloga", napisala je Remi na Facebooku.

Brojni pratitelji složili su se s njezinim mišljenjem, a istaknuli su kako im je drago da ju barem na ovaj način mogu čuti.

Izlazak iz automobila pretvorila je u pravi spektakl zbog haljine koju je nosila, nije istaknula samo dekolte