velika promjena

Mirela Holy kakvu još nismo vidjeli: Riješila se svojeg zaštitnog znaka i iznenadila novim imidžom!

Mirela Holy - 1 Mirela Holy - 1 Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Holy - 1 Mirela Holy - 6 Mirela Holy s partnerom Sinišom Bužanom Mirela Holy - 7 Mirela Holy - 5 Mirela Holy - 3 Mirela Holy - 2 Mirella Holy Mirela Holy Mirela Holy (Foto: Dnevnik.hr) +1 Mirela Holy Galerija

Mirela Holy snimljena je u javnosti nakon duže vremena, a na zagrebačkoj špici predstavila je novi imidž.

Političarka i bivša ministrica Mirela Holy nije mogla promaknuti fotografima na popularnoj zagrebačkoj špici koju su na uskrsne praznike preplavila poznata lica.

Ona je ovu priliku iskoristila i kako bi predstavila svoj novi imidž zbog kojeg je na prvi pogled nije bilo baš lako prepoznat.

Nakon što je godinama njegova kratku frizuru, koja joj je postala zaštitni znak, odlučila je pustiti kosu, a ne pamtimo da smo je ikada vidjeli s dužom.

Ono čemu je ostala vjerna je njezina omiljena crna boja i jedinstven stil odijevanja, kao i sunčane naočale bez kojih ne izlazi iz kuće iz zdravstvenih razloga.

"Imam jako osjetljive oči na svjetlost, tako da i zimi hodam sa sunčanim naočalama. Nosim leće. Dosta mi je jaka refleksija", objasnila je Holy kad je gostovala u emisiji "Zdravlje na kvadrat". Uz to je i kratkovidna još od ranog djetinjstva.

"Imam zbilja dosta veliku dioptriju. Nažalost, s obzirom da sam dijabetičarka onda bi operacija laserska bila dosta rizična", kazala je tada.

Što se tiče njezina privatnog života, koji inače vješto skriva, poznato je da je u dugogodišnjoj je vezi s fotografom Sinišom Bužanom, s kojim ne planira stati pred oltar.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme +6 Marko Petrić, Valentina Walme Celebrity Talentirana ljepotica i naš glumac prvo su skrivali da su u vezi, a sad su usred hit-emisije javno izmijenili poljubac pred kamerama!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 2 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 3 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 4 +4 Fabijan Pavao Medvešek - 3 Celebrity Ženi se jedan od naših najzgodnijih glumaca koji je očarao i Nives Celzijus, a evo tko je djevojka koja mu je ukrala srce

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene