Slijedi tužba

Ostala bez dijamanta: Miranda Kerr vratila nakit vrijedan 8 milijuna dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Australski model Miranda Kerr predala je američkom ministarstvu pravosuđa nakit vrijedan 8,1 milijun dolara koji je dobila od malezijskog bogataša dok su bili u vezi.

Miranda Kerr predala je američkom ministarstvu pravosuđa nakit vrijedan 8,1 milijun dolara. Nakit među kojim je i 11,72-karatni dijamant u obliku srca navodno je kupio Jho Low sredstvima otuđenim iz malezijskog državnog fonda. Kerr je bila u vezi s Lowom oko godinu dana 2014. godine, a ove godine u svibnju 34-ogodišnja glumica udala se za bogatog osnivača Snapchata Evana Spiegela.

Pogledaj i ovo Kate Upton (Foto: Profimedia) Pod sretnom zvijezdom Bebe milijunaši: Ovo su najpoznatiji holivudski klinci rođeni u 2018. godini i koje će svijet tek upoznati

Ranije ovog mjeseca glumac Leonardo di Caprio predao je ministarstvu pravosuđa umjetnička djela koja mu je također darovao Low. SAD planira podići tužbu za prijevaru i pranje novca protiv tog malezijskog poduzetnika za kojeg se smatra da je u središtu korupcijskog skandala vezanog uz državni fond 1MDB. Planira se i odvojena tužba u cilju zapljene imovine vrijedne više od milijardu dolara navodno kupljene sredstvima iz tog fonda. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene