Mira i Ljubiša Samardžić nisu imali lagodan život.


Mira Samardžić progovorila je o nedavno preminulom suprugu Ljubiši. Iako su imali skladan brak, život ih nije uvijek mazio.

Vezani članci Slika nije dostupna Izvukla ga je iz ponora: Filmska ljubav Ljubiše i Mirjane Samardžić Slika nije dostupna Pogledajte legendarne uloge koje su Ljubišu Samardžića učinile nezaboravnim

Najteži trenutak u životu ovog para bio je kada su ostali bez sina Dragana, koji je preminuo u 34. godini od leukemije. Zbog gubitka sina Ljubišin život je izgubio smisao na trenutak, međutim uz pomoć supruge Mire koja ga je podigla sa dna, uspio se izboriti i krenuti dalje.

Mira Samardžić, novinarima televizije Pink, otkrila je i kako je od Ljubiše skrivala vlastitu bolest. Nije ga htjela zamarati dodatnim problemima. Progovorila je i o priči kako je Ljubiša htio umrijeti nakon smrti sina.

''Ne volim tu priču da je on nakon smrti sina htio umrijeti. Ne, nije točno, a znate zašto? Mi smo imali dugove koje je trebalo vraćati. Ja sam išla po bolnicama sa sinom, a on je zarađivao i režirao prvi put u životu da bi vraćao dugove'', kazala je Mira koja se tijekom intervjua borila sa suzama.

Ljubiša Samardžić preminuo je 8. rujna, a ispraćen je uz veliki broj prijatelja, uz suze članova obitelji i pjesmu koju je izvodio u filmu "Vruć vetar", "A sad Adio".