zablistala bez šminke

Iza sebe ima buran ljubavni život, ali sad ima zaručnika koji ju je smirio, a priredila je zanimljive scene na plaži nalik onima u kultnoj seriji!

Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Profimedia) Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Instagram) Minnie Driver (Foto: Instagram) Minnie Driver (Foto: Profimedia) +0 Minnie Driver (Foto: Profimedia) Galerija

Minnie Driver dosta vremena provodi na plaži, gdje održava svoju zavidnu liniju.

Minnie Driver (51), koja je najpoznatija po filmu "Dobri Will Hunting" za koji je bila nominirana za Oscar, u posljednje se vrijeme često može vidjeti na plaži. 

Pogledaj i ovo showbuzz Domišljato Obavijestio curu o prekidu preko televizije, a preokret u karijeri doživio je kad je ubacio erotsku scenu

Glumica je privukla pozornost i ovog tjedna dok je uživala u kupanju u Malibuu. Minnie je nosila crveni jednodijelni badić sa zatvaračem s prednje strane koji je podsjetio na kupaće kostime iz kultne serije "Spasilačka služba". 

Driver je pokazala svoju savršenu formu koju duguje redovitim treninzima uz ocean, a nije se puno promijenila od dana najveće slave. Njezino lice bez šminke je izgledalo odlično kao i ostatak njezina tijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Min. (@driverminnie)

Inače, Minnie je od prošle godine zaručena s devet godina mlađim televizijskim direktorom Addisonom O'Deasom, a u prošlosti je vodila buran ljubavni život.

Iz veze s Timothyjem J. Leom ima 11-godišnjeg sina Henryja, tijekom karijere povezivali su je s Crissom Angelom, Chrisom Isaakom, Harrisonom Fordom, Taylorom Hawkinsom, Davidom Schwimmerom, Johnom Cusackom, a mnogi pamte i njezin neslavni prekid s Mattom Damonom, s kojim je glumila u filmu "Dobri Will Hunting".

Njih su dvoje hodali su oko godinu dana i svojedobno su bili jedan od najpopularnijih holivudskih parova, sve do Mattova gostovanja u "Oprah showu".

Voditeljica ga je tada pitala o njegovu ljubavnom statusu, a on joj je odgovorio da trenutačno nije u vezi i Minnie je tako doznala da su prekinuli.

 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Bojan Zibar) Celebrity Tatjana Jurić u badiću pokazala vitke noge, pratitelji joj poručili da je najljepša Hrvatica

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene