Minnie Driver sa zaručnikom Addisonom O'Deasom bila je na kupanju u Malibuu, a par se očito sjajno zabavio sudeći po glumičinu osmijehu od uha do uha.

Galerija


Glumica Minnie Driver napunila je 50 godina u siječnju ove godine, a svi su se divili njezinoj figuri dok je sa zaručnikom uživala ovoga tjedna na plaži u Malibuu.

Vezani članci Slika nije dostupna Mračna tajna slavne glumice - saznala sve nakon toliko godina! Slika nije dostupna Napokon otkrila tko je otac njezinog sina

Driver je na sebi imala bikini u vintage stilu te je očito uživala u morskim radostima. Zvijezda brojnih holivudskih filmova na licu nije imala ni trunke šminke te je zasjala u prirodnom sjaju.

50-godišnja glumica od prošle je godine u vezi s televizijskim direktorom Addisonom O'Deasom. Par je vezu potvrdio na društvenim mrežama, točnije kada je Addison objavio fotografiju s romantične večere. Iako su prije toga dijelili zajedničke fotografije, bilo je to prvi put da javno priznaju da su zajedno.

Minnie iz veze s Timothyjem J. Leom ima 11-godišnjeg sina Henryja, a tijekom karijere povezivali su je s brojnim poznatim licima. Navodno je ljubovala s Crissom Angelom, Chrisom Isaakom, Harrisonom Fordom, Taylorom Hawkinsom, Davidom Scwimmerom, Johnom Cusackom i Mattom Damonom.

Pamela Ramljak rodila djevojčicu i pohvalila se preslatkom fotkom iz bolnice: "Srce je potpuno"