Sve ljepša i ljepša

Minea nosi sve kraće i kraće outfite: “Ženo predivna, kakve to seksi noge imaš”

Minea - 2 Minea - 2 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 2 Minea - 1 Minea - 1 Minea - 2 Minea - 3 Minea - 2 Minea - 1 Minea - 11 Minea - 10 Minea - 9 +8 Minea - 8 Galerija

Minea objavila fotografiju u kratkim hlačicama pa pokazala nevjerojatno dobre noge u plavim štiklama!

Renata Končić Minea objavila je novu fotografiju na Instagramu i pokazala svoje vitke noge u vrućim kratkim traper hlačicama na koje je kombinirala šarenu majicu i plave štikle.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Minea se na fotografiji pridržava za ogradu i nagnuta je u stranu, a veliki osmijeh ukrao je pozornost ispod sunčanih naočala.

Njezini vjerni obožavatelji navikli su na vedre i vesele Mineine objave, a ništa manje veselo nije bilo ni ovog puta pa su je obasuli pozitivnim komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)

''Izgledaš sjajno!'', ''Ljepoto'', ''Slatkica'', pisali su joj ispod fotografije.

Minea često dijeli i fotografije sa svojim koncerata pa je sada podijelila i fotke u kratkoj haljini boje breskve koja je takođet savršeno istaknula njene noge i figuru.

''Fantastične seksi noge'', napisao joj je jedan pratitelj, a ostali su također pohvalili i Mineu i njenu zanimljivu haljinu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)

Minea je nedavno izbacila i novu pjesmu ''Bio, bio'', koju je snimila u duetu s kolegicom Nikom Zorjan iz Slovenije.

Djevojke će premijerno pjesmu izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, a za IN Magazin rekle su koja im je bila motivacija.

''Nika je jedna mlada osoba, Slovenkica, koja je predraga prije svega i ima, prije svega, već jednu lijepu karijeru iza sebe. Moram reći da mi je čak i imponiralo kad su me pitali za duet jer smatram da je uvijek pozitivno kad te mladi žele. Duet nikad ne planiram, oni se dogode spontano i u momentu ako je pjesma stvarno dobra", rekla je Minea.

Iako se ljeto bliži, odmor će, kako nam otkriva Minea, ipak malo pričekati, jer u šali kaže, dosta su se glazbenici odmarali. Tako da i nju, uz koncerte, čekaju i nove pjesme, kojima će zasigurno razveseliti svoju publiku.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 8 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 1 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 2 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 3 +21 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 4 Celebrity Naš poznati par zbog opasnih fotki završio na stranicama britanskog medija, nedavno su se vjenčali i zbog ovog postali prava senzacija!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 +27 Kate Middleton i princ William - 8 Celebrity Kate Middleton uskočila u uniformu vojnikinje, a onda pokazala i svoje zavidne vještine u nogometu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene