Pazi oštar pas

Ovo je pas koji za obrok najviše voli... CIPELE!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tobi je Minein kućni ljubimac, no iako joj pruža mnogo ljubavi, nije baš uvijek bio dobar pas!

- Bio je još štene i zaigran. Ostao je sam u kući i naravno da nikome nije palo na pamet da je spreman i na nepodopštine. Do tada nije pokazivao interes za uništavanjem stvari, ali baš taj put očito je imao razigranu maštu! Od svega što su njegovi zubići mogli izgrickati i potrgati on se odlučio za moje nove, crvene cipele, koje su još bile i zapakirane u kutiju! Kutija je nestala, rastrgana na komadiće, a cipele su promijenile oblik do neprepoznatljivosti. – otkrila je Minea čijoj je majci Tobi uništio i nove zavjese.

Pogledaj i ovo Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 8 Dovela ih u red Minea zbog trzavica među voditeljima morala intervenirati na pozornici: "Dečki moji, pa zar i na televiziji?"

Tri i pol godine star pas, Minein je najveći zaštitnik. – Svakodnevno se postavlja zaštitnički i nije baš sretan kada me netko grli i ljubi. U šali znam reći da ne bih voljela imati tako ljubomornog muškarca pored sebe. Niti jedan muškarac, nije mu ni do koljena.

Minea oduševljena svojim novim angažmanom, a oduševljeni su i gledatelji

Mješanac kojeg je voditeljica i pjevačica pronašla na ulici, ipak, pun je ljubavi. Svako se jutro popne na njezin krevet i gura ju njuškom da se probodi. Tobi je njezina najdraža budilica. Iako ostavlja dojam opasnog psa, zapravo je umiljat i pun ljubavi! I više nije štetočina kao što je bio pri dolasku u dom njezine obitelji.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene