Tobi je Minein kućni ljubimac, no iako joj pruža mnogo ljubavi, nije baš uvijek bio dobar pas!


- Bio je još štene i zaigran. Ostao je sam u kući i naravno da nikome nije palo na pamet da je spreman i na nepodopštine. Do tada nije pokazivao interes za uništavanjem stvari, ali baš taj put očito je imao razigranu maštu! Od svega što su njegovi zubići mogli izgrickati i potrgati on se odlučio za moje nove, crvene cipele, koje su još bile i zapakirane u kutiju! Kutija je nestala, rastrgana na komadiće, a cipele su promijenile oblik do neprepoznatljivosti. – otkrila je Minea čijoj je majci Tobi uništio i nove zavjese.

Vezani članci Pas i mačka Više neće biti hrana, nego kućni ljubimci: Kineski grad zabranjuje konzumaciju pasa i mačaka Preslatki mješanac Preslatki mješanac izgleda kao spoj psa i mačke, raznježio je cijeli svijet

Tri i pol godine star pas, Minein je najveći zaštitnik. – Svakodnevno se postavlja zaštitnički i nije baš sretan kada me netko grli i ljubi. U šali znam reći da ne bih voljela imati tako ljubomornog muškarca pored sebe. Niti jedan muškarac, nije mu ni do koljena.

Minea oduševljena svojim novim angažmanom, a oduševljeni su i gledatelji

Mješanac kojeg je voditeljica i pjevačica pronašla na ulici, ipak, pun je ljubavi. Svako se jutro popne na njezin krevet i gura ju njuškom da se probodi. Tobi je njezina najdraža budilica. Iako ostavlja dojam opasnog psa, zapravo je umiljat i pun ljubavi! I više nije štetočina kao što je bio pri dolasku u dom njezine obitelji.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook