Kakva transformacija

VIDEO: Minea oduševila izvedbom popularnog Joleta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bio je to pravi spektakl na pozornici showa Tvoje lice zvuči poznato!

Pobjednica prve epizode zabavno-glazbenog spektakla 'Tvoje lice zvuči poznato' napravila je vrhunsku atmosferu svojom transformacijom u Joleta. Simpatična Minea svojski se potrudila da zaboravi na ženstvenost, elegantne pokrete i zavodljivost, te je postala muškarac kojeg bi svaka majka poželjela za zeta!

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 4 Baš je zgodna! Minea optočena biserima najavila novu epizodu našeg showa, zanosne noge u minici bile su u prvom planu: ''Extra si!''

POBJEDNIČKI NASTUP POGLEDAJTE OVDJE!

Svojim je nastupom zaradila simpatije kako žirija, tako i publike i kolega i u konačnici prve epizode zaradila 63 boda. Uz bodove, Minea je zaradila i 10 tisuća kuna koje je odlučila donirati 'Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet'.

Možda jedna od najtežih transformacija prve epizode bila je Mineina. Ona je na scenu stupila šesta po redu i prije nego je otvorila usta izazvala je salve smijeha i gromoglasni pljesak.

'Tvoje lice zvuči poznato' - nedjeljom od 20 sati na Novoj TV

Naime, slučaj je htio da Minea na neko vrijeme postane popularni Jole. Kako bi što lakše ušla u ovu zahtjevnu ulogu, Minea je jela, hodala pa čak i razmišljala kao muškarac, točnije, kao Jole. Joletu je poručila: 'Dat ću sve od sebe da budem ti!'

Oko ove transformacije cijeli tim stručnjaka imao je pune ruke posla - koristili su se silikoni, dlake i komadi odjeće. Mineina transformacija iznenadila je i samu pjevačicu koja nije mogla prepoznati svoj odraz u ogledalu. Prepuštena rukama profesionalaca, transformacija je napravljena bezprijekorno, a malo više muke Minea je imala sa skidanjem grimasa koje su tipične za Joleta.

Drugi problem predstavljao joj je Joletov scenski pokret koji se kosi s njezinim temperamentom. Pjevačica se morala suzdržati od pretjeranog skakutanja jer popularni Jole nije znan kao izvođač s koreografijama koje oduzimaju dah. Trebalo se koncentrirati na rad ruku i sitne pokrete nogu. Kada je i taj dio savladala, ostao je onaj najteži, svojim ženskim vokalom što vjernije se približiti Joletovom muškom glasu. Iako je sama pjevačica priznala da joj je to zadalo itekako puno muke, žiri je bio toliko oduševljen njezinim nastupom da na neke sitne greške uopće nije obratio pažnu. Na kraju izvedbe, Minea je kao svaki pravi kavalir, jedinoj dami u žiriju, Sandri Bagarić, poljubila ruku.

UKUPAN BROJ BODOVA 1. EMISIJE:
MINEA : 63
DOOKS: 45
MARIO: 37
VANDA: 36
ANDREA: 33
GIULIANO: 25
RONALD: 23
JASNA: 22
 

VIDEO nastupa Minee i ostalih pogledajte ovdje!

Cijelu epizodu pogledajte na platformi OYO.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene