Glumica je u svojoj knjizi 'Zašto ne ja?' otvoreno progovorila o velikoj hollywoodskoj tajni - snimanju scena seksa.


Glumica Mindy Kaling odlučila je u svojoj knjizi 'Zašto ne ja?' otkriti veliku hollywoodsku tajnu - snimanje scena seksa. Mindy tvrdi kako je snimanje seksa vrlo zabavno i kako glumci i glumice lažu kada kažu kako je snimanje tih scena neugodno i teško.

Vezani članci Glumci i stvarne osobe - 15 Kad su likovi stvarne osobe: Pogledajte sličnost između osoba i glumaca koji su ih tumačili u filmovima Različite uloge - 11 Neki glumci su pravi kameleoni, pogledajte njihove nevjerojatne preobrazbe

'Jasno je da prilikom snimanja tih scena nema penetracije, ali svaki srednjoškolac će vam potvrditi kako je i samo simuliranje vrlo ugodno. Većina glumaca nema problema ni s ekipom koja ih okružuje tijekom snimanja tih scena. Što više, to bolje! Većina njih su umjetnici čiji je posao maskirati vaše fizičke nedostatke svjetlom i sjenama. Do kraja dana zna se dogoditi da poželite da je oko vas još više ljudi', otkrila je Kaling.

Glumica progovorila: 'Snimanje scena seksa s njim bila je prava agonija'

Ipak, kaže kako joj je jasno da glumci i glumice koji su oženjeni ili u vezama cijelo iskustvo žele prikazati neugodnim, a i činjenica da ste plaćeni za 'seks' ne sjeda dobro ljudima. 

'Ljudi i onako misle kako je posao glumaca najbolji i najjednostavniji na svijetu i zato svi kolektivno šutimo o jednoj istini - uživanju u scenama seksa'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook