Jedna od naljepših

Bivša supruga Željka Joksimovića u javnosti se ne pojavljuje, ali njihova kći je sad podijelila njezinu rijetku fotografiju i zapanjila mnoge

Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Galerija

Mina Joksimović je na profilu na Instagramu objavila fotografiju svoje majke Vesne Avramović, koja se u javnosti danas rijetko pojavljuje.

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji Željko Joksimović posljednjih je nekoliko godina u sretnom braku s Jovanom Joksimović, s kojom dijeli troje djece, no iza sebe ima i jedan propali brak s Vesnom Avramović.

Željko i Vesna vjenčali su se kada je on imao samo 23 godine, a ona slovila kao jedna od najljepših žena u njegovu rodnom mjestu Valjevu. Bivši supružnici dobili su i kćer Minu, koja danas ima 26 godina i koja je sada fotografiju majke Vesne, koja se inače ne voli eksponirati u javnosti, podijelila na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Mina majčine fotografije ne dijeli često, no ovog je puta učinila iznimku kako bi joj čestitala rođendan, a svima je odmah postalo jasno čiju je ljepotu naslijedila i mnogi su ostali bez teksta. 

A Mina je naslijedila i Željkov pjevački talent pa je diplomirala smjer teorije glazbe na Glazbenoj akademiji u Beogradu, a radila je i kao glazbena urednica na jednoj televiziji. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene