Malo za promjenu!

Zgodna kći Željka Joksimovića pokazala kako izgleda bez šminke, inače je uvijek dotjerana i sređena!

Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Galerija

Mina Joksimović je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira bez imalo šminke na licu.

Kći popularnog srpskog pjevača Željka Joksimovića, 26-godišnja Mina Joksimović slovi kao jedna od najljepših djevojaka u svojoj zemlji, a na društvenim mrežama najčešće dijeli fotografije na kojima je besprijekorno našminkana i dotjerana.

Pogledaj i ovo Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Jedna od naljepših Bivša supruga Željka Joksimovića u javnosti se ne pojavljuje, ali njihova kći je sad podijelila njezinu rijetku fotografiju i zapanjila mnoge

No na iznenađenje mnogih, Mina je sa svojih 25 tisuća pratitelja odlučila podijeliti i fotografiju bez trunke šminke, koju je objavila u priči na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Mina je inače odlučila krenuti stopama slavnog oca i danas je uspješna glazbenica. Diplomirala je smjer teorije glazbe na Glazbenoj akademiji u Beogradu, a radila je i kao glazbena urednica na jednoj televiziji.

Željko je najstariju kćer dobio s bivšom suprugom Vesnom, dok sa sadašnjom Jovanom, s kojom je u braku od 2012. godine, ima još i sina Kostu te blizanke Ani i Srnu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Anatacha Filimone i Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +3 Martina Tomčić Celebrity Jedan novi detalj na Martini Tomčić sve je posebno oduševio: "Trebala bi češće tako, jako lijepo!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Šarčević - 1 Lucija Šarčević - 5 Lucija Šarčević - 4 Lucija Šarčević - 6 +15 Lucija Šarčević - 8 Celebrity Bilman je zbog ove boginje rekao nešto da mu je bilo neugodno, ali nije mogao prešutjeti: ''Tvoj glas, svaki tvoj uzdah...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene