Mimi Tao bila je redovnik, no danas je jedna od najpoznatijih manekenki na Tajlandu.


Mimi Tao jedna je od najpoznatijih manekenki na Tajlandu, no njezin je život prije šest godina izgledao potpuno drugačije. Mimi Tao rođena je kao Phajaranat Nobantao i u dobi od dvanaest godina poslan je u samostan da postane budistički svećenik.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Pijani svećenik na Istu napravio cirkus na sprovodu: "Vidjelo se da jedva stoji na nogama. Vikao je na okupljene zbog nošenja zaštitnih maski, rekao je da svi izgledaju kao Zorro" Bella Hadid Pobjegla na egzotični odmor, pa otkrila kakva joj se nezgoda dogodila dok je uživala u mini bikiniju

Njegova je obitelj upala u veliku financijsku krizu, pa je dječak iz privatne škole poslan u skroman samostan gdje je ubrzo shvatio da mora nešto promijeniti.

 

 

My lovely Bro @preaw_jakno

A photo posted by MiMi Tao (@mimi_tao) on

'Počela sam se ponašati i odijevati kao djevojčica, a zanimale su me i ženske stvari poput šminke', rekla je Mimi.

Zajedno s još četiri djevojčice Mimi je počela svoju sobu pretvarati u malu modnu pistu, prepravljali su svoje odore i šminkali se u najvećoj tajnosti.

'Nismo imali baš puno stvari pa smo samo stavljali bijeli puder na lice i crtali si obrve i eventualno stavili malo crvenog ruža na usta', prepričao je.

 

 

S prijateljima je počeo eksperimentirati s kontracepcijskim pilulama koje su pili sa željom da im narastu grudi. No, Phajaranata je uhvatila majka koja mu je prijetila da će ga se odreći ako ne prestane.

 

 

Sawasdee kha

A photo posted by MiMi Tao (@mimi_tao) on

 

No, on je želio ostvariti svoj san. Počeo je raditi kao zabavljačica u Bangkoku, a uskoro je krenuo u manekensku karijeru gdje radi i danas. Mimi je jedna od najpoznatijih manekenki u Tajlandu, no priznaje da ima i druge planove, piše Daily Mail.

 

 

#STRONG #swag #swim

A photo posted by MiMi Tao (@mimi_tao) on

 

'Voljela bih otplatiti dugove svojih roditelja, a onda se možda jednog dana opet vratim u redovnike. Tko zna što život nosi', kaže.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook