"Pravda za Ivanu!"

Pogledajte čime je to miljenik žena iznervirao svoju djevojku, a druge do suza nasmijao: "To stalno radim!"

In Magazin: Miloš Biković - 5 In Magazin: Miloš Biković - 5 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Miloš Biković - 5 In Magazin: Miloš Biković - 4 In Magazin: Miloš Biković - 1 In Magazin: Miloš Biković - 2 In Magazin: Miloš Biković - 11 In Magazin: Miloš Biković - 9 +0 In Magazin: Miloš Biković - 8 Galerija

Miloš Biković objavio fotografiju s djevojkom Ivanom Malić i pokazao novi imidž koji se njoj baš i ne sviđa.

Srpski glumac Miloš Biković pohvalio se na Instagramu novim privremenim imidžem, a pratitelje objavom nasmijao do suza i dobro zabavio, iako ga nije lako prepoznati na prvi pogled.

Pogledaj i ovo Miloš Biković Kakav uspjeh! Srpski miljenik žena pridružuje se ekipi serije koja je hit u svijetu, on je vijest tajio od svih, a ovih dana ima i dodatni razlog za veselje!

Naime, 34-godišnji Miloš pustio je brkove, što se prema njegovim riječima nimalo ne sviđa njegovoj djevojci Ivani Malić.

"Nekad se brijem. I ostavim brkove. To je nervira. Trolujem je tako dva dana. Poslije obrijem", napisao je Miloš uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

"Ubaci i brade malo", "Preslatki", "Sada si Miloš Brković", "Prelijepi", "Zašto je nervira? Izgleda zanimljivo", "Super Mario", "Ne brkovi", "Što je muškarac bez brkova", "Lijepo ti stoje", "Ok, u pravu je", "Pravda za Ivanu", dio je komentara koje je dobio.

Miloš je Ivanu inače dugo krio od javnosti, a za njihovu vezu doznalo se u studenom prošle godine, kada su se skupa pojavili na premijeri njegova filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" u Beogradu, a ona je kasnije vezu potvrdila i zajedničkom fotografijom na Instagramu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Edita Majić (Foto: Screenshot/Youtube) Nekad i sad Bila je jedna od naših najljepših glumica, a onda se odlučila zarediti: Živi u najvećem siromaštvu i samo rijetki znaju gdje je točno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene