(pre)brzo odrasla

U Hollywood je ušla kao neodoljiva djevojčica, ali danas...: "Zašto želi izgledati kao 30-godišnjakinja?"

Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) +0 Natalie Portman (Foto: AFP) Galerija

Millie Bobby Brown postala je holivudska miljenica nakon uloge u seriji "Strangers Things", a sa svega 15 godina je velika zvijezda.

Američku glumicu Millie Bobby Brown upoznali smo kao preslatku Eleven u hit-seriji "Stranger Things".

Pogledaj i ovo Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) jako sliči slavnom tati Bez ikakvog povoda je proživljavala užasne napade, sada se o njoj priča jer ljubi zgodnog sina miljenika žena

Ubrzo nakon toga, 15-godišnja Millie postala je nova holivudska miljenica koja je počela odrastati pred kamerama i to po mnogima prebrzo.

Naime, za Millie su se počeli otimati razni dizajneri kako bi nosila upravo njihov komad odjeće, a s krpicama su došli i profesionalni šminkeri i frizeri. Ubrzo se Millie pretvorila iz neodoljive djevojčice u pravu ženu, što je zasmetalo dijelu javnosti.

Iako takvi komentari kruže internetom već duže vrijeme, posebno je puno komentara bilo na njezinu nedavnu pojavu na dodjeli SAG nagrada na kojoj je Millie zablistala u bijeloj kreaciji s hlačama. Iako je njezina pojava bila besprijekorna od glave do pete, dijelu ionako kritične javnosti zasmetala je činjenica da glumica izgleda duplo starije - i po izgledu i po ponašanju.

"Zašto Millie želi izgledati kao 30-godišnjakinja?", bilo je samo jedno od pitanja na društvenim mrežama, dok su drugi bili puno oštriji pa su istaknuli kako bi cijeli njezin modni tim trebao dobiti otkaz zbog toga kako ju odijeva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🇲​🇮​🇱​🇱​🇮​🇪​ (@milliebobbybrown) on

"Od slatke djevojčice do žene s dvoje djece i kreditom", poručio joj je zlobno još jedan korisnik Instagrama.

Također, neki su ju usporedili s glumicom Natalie Portman, a ipak se radi o jednoj od najljepših žena svijeta.

Millie je na spomenutoj dodjeli nosila kreaciju Louis Vuittona, a unatoč kritikama, nije se oglašavala, što je možda i najpametnije. Iako jest činjenica da izgleda starije no što jest, Millie je i dalje prelijepa te vjerujemo kako ćemo o njoj još čitati i pisati godinama.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage (Foto: Profimedia) +0 Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Celebrity Privatni život skrivaju iako su u braku 15 godina: Nitko ne zna ime njihove kćeri, a ni spol drugog djeteta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene