Millie Bobby Brown postala je holivudska miljenica nakon uloge u seriji "Strangers Things", a sa svega 15 godina je velika zvijezda.

Galerija


Američku glumicu Millie Bobby Brown upoznali smo kao preslatku Eleven u hit-seriji "Stranger Things".

Vezani članci Brad Pitt i Angelina Jolie Prisjetili smo se fotki koje su potvrdile jedan od najvećih celebrity preljuba i uništile tada najpopularniji par Catherine Zeta Jones Nestvarno lijepa žena pala je pod utjecaj mladošću opsjednutog Hollywooda i pokazala lice bez ijedne bore

Ubrzo nakon toga, 15-godišnja Millie postala je nova holivudska miljenica koja je počela odrastati pred kamerama i to po mnogima prebrzo.

Naime, za Millie su se počeli otimati razni dizajneri kako bi nosila upravo njihov komad odjeće, a s krpicama su došli i profesionalni šminkeri i frizeri. Ubrzo se Millie pretvorila iz neodoljive djevojčice u pravu ženu, što je zasmetalo dijelu javnosti.

Iako takvi komentari kruže internetom već duže vrijeme, posebno je puno komentara bilo na njezinu nedavnu pojavu na dodjeli SAG nagrada na kojoj je Millie zablistala u bijeloj kreaciji s hlačama. Iako je njezina pojava bila besprijekorna od glave do pete, dijelu ionako kritične javnosti zasmetala je činjenica da glumica izgleda duplo starije - i po izgledu i po ponašanju.

"Zašto Millie želi izgledati kao 30-godišnjakinja?", bilo je samo jedno od pitanja na društvenim mrežama, dok su drugi bili puno oštriji pa su istaknuli kako bi cijeli njezin modni tim trebao dobiti otkaz zbog toga kako ju odijeva.

"Od slatke djevojčice do žene s dvoje djece i kreditom", poručio joj je zlobno još jedan korisnik Instagrama.

Također, neki su ju usporedili s glumicom Natalie Portman, a ipak se radi o jednoj od najljepših žena svijeta.

Millie je na spomenutoj dodjeli nosila kreaciju Louis Vuittona, a unatoč kritikama, nije se oglašavala, što je možda i najpametnije. Iako jest činjenica da izgleda starije no što jest, Millie je i dalje prelijepa te vjerujemo kako ćemo o njoj još čitati i pisati godinama.

Privatni život skrivaju iako su u braku 15 godina: Nitko ne zna ime njihove kćeri, a ni spol drugog djeteta