Pogledajte video

Milinković pokazao svoje imanje na koje je ponosan pa se provozao u kočiji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ekipu Dnevnika Milinković je odveo jeu svoju ambulantu te pokazao kako izgleda kad pacijenti dođu kod njega, ali je pokazao i svoj vrt te voćnjak na koje je posebno ponosan.

Malo tko nije zamijetio upečatljive saborske nastupe zastupnika Stjepana Milinkovića. No posao u Saboru tek je dio njegovih obveza - on je i načelnik podravskog mjesta Gola i liječnik u lokalnoj ambulanti. Ljeto provodi kod kuće - primio nas je u svoj dom.

>> 'Ma daj me molim te, imam ja tri takve doma...'


Na pitanje kako nije otišao na more tijekom ljetne saborske pauze poput ostalih političara, Milinković odgovara: 'Pa eto, ostao sam dosljedan. Ja sam kao liječnik 30 godina liječio ljude na selu i nisam nikad imao paralele da odem na more i eto, ostao sam vjeran tradiciji', izjavio je Milinković za Scenu Dnevnika Nove TV.

Pogledaj i ovo Marija Miholjek "Šaljem vam zagrljaj" Marija Miholjek: ''Puno je pitanja na koja ne znamo odgovore, ali odgovornost je sada na svima nama''

Ekipu Dnevnika odveo je i u svoju ambulantu te pokazao kako izgleda kad pacijenti dođu kod njega. Nakon toga kamere je odveo i u svoj vrt i voćnjak na koje je posebno ponosan te otkrio što sve uzgaja. Što je još otkrio pred kamerama Nove TV, pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene