Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekipu Dnevnika Milinković je odveo jeu svoju ambulantu te pokazao kako izgleda kad pacijenti dođu kod njega, ali je pokazao i svoj vrt te voćnjak na koje je posebno ponosan.


Malo tko nije zamijetio upečatljive saborske nastupe zastupnika Stjepana Milinkovića. No posao u Saboru tek je dio njegovih obveza - on je i načelnik podravskog mjesta Gola i liječnik u lokalnoj ambulanti. Ljeto provodi kod kuće - primio nas je u svoj dom.

>> 'Ma daj me molim te, imam ja tri takve doma...'


Na pitanje kako nije otišao na more tijekom ljetne saborske pauze poput ostalih političara, Milinković odgovara: 'Pa eto, ostao sam dosljedan. Ja sam kao liječnik 30 godina liječio ljude na selu i nisam nikad imao paralele da odem na more i eto, ostao sam vjeran tradiciji', izjavio je Milinković za Scenu Dnevnika Nove TV.

Vezani članci Natalija Martinčević Martinčević: "Ako dođe do suradnje s Čehokom, prestaje suradnja u Saboru. To sam danas potvrdila", Bačić: "Nadići ćemo ovaj problem" Ministar zdravstva Vili Beroš Beroš odgovara na prozivke: "Nisam bezgrešan, ali neću trpjeti objede na svoj račun"

Ekipu Dnevnika odveo je i u svoju ambulantu te pokazao kako izgleda kad pacijenti dođu kod njega. Nakon toga kamere je odveo i u svoj vrt i voćnjak na koje je posebno ponosan te otkrio što sve uzgaja. Što je još otkrio pred kamerama Nove TV, pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook