Fotosession prije svega

FOTO Jet set u Dubrovniku: Milijarderka u vjenčanici pobjegla od kamera!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije vjenčanja, Fabiola Beracasa fotografirana je u Dominikanskom samostanu u vjenčanici.

Pripreme i proba za vjenčanje Fabiole Beracase i Jasona Beckmana su u tijeku. Mladenka obučena u vjenčanicu, izašla je iz Kazališta Marina Držića, ali prekrivena plaštom kako je okupljeni fotoreporteri ne bi prijevremeno otkrili, piše Dubrovački vjesnik. U dominikanskom samostanu upravo je u tijeku fotosession. Čak je i dolazak svečane haljine u Grad medijski popraćen događaj, a broj asistenata u ovom vjenčanju fascinantan. Dubrovački vjesnik neslužbeno doznaje kako će Gradska kavana danas zatvoriti svoja vrata za javnost, u 17 sati.

Pogledaj i ovo showbuzz U palači Sponza Spektakl u Dubrovniku: Bogati mladenci samo za cvijeće izdvojili 4 mil.kn

Fabiola i Jason sinoć su bili domaćini velike zabave u caffe baru B4 Revelin. Među uzvanicima je bio dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić te Margherita Missoni, unuka osnivača modnog carstva Otavia Missonija koja prilikom upoznavanja s dubrovačkim gradonačelnikom nije propustila reći da je njezin djed rođen upravo u Dubrovniku.

Pristižu slavni gosti: Kate Hudson već 'pegla' kartice po Dubrovniku

U luksuznom dubrovačkom hotelu Excelsior odsjelo je tristotinjak najbogatijih ljudi svijeta tako da će on četiri dana, koliko traje vjenčanje, biti zatvoren za javnost. U hotelu Bellevue te vilama Orsula i Agava rezervirani su najluksuzniji apartmani za uzvanike među kojima su pripadnici njujorške društvene kreme, brokeri, bankari, odvjetnici, liječnici, dizajneri, umjetnici.

Nije poznato što će se naći na jelovniku, ali sigurno će uključivati kavijar, šampanjac i slične namirnice. Šator se nalazi pored Kneževa dvora u kojem će biti poslužen svečani ručak nakon vjenčanja, a dvor će cijeli dan biti zatvoren za javnost. Šuška se o iznosu zakupa od oko 100 tisuća kuna.

Večeru će mladenci imati u Kazalištu Marina Držićaa s partera su već uklonjena sva sjedala. Centar ceremonije je Sponza čije su drvene konstrukcije već ukrašene maslinovim grančicama i cvijećem.

Navodno će prisutne zabavljati Snoop Dogg, a trebao bi im zasvirati i Elton John. No, sve su to nagađanja jer su svi suradnici vezani ugovorom šutnje, piše Dubrovački vjesnik.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene