Najpoznatija dinastija

Milijarderi u Dubrovniku: Otkriveni detalji luksuznog vjenčanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dubrovnik uskoro postaje destinacija najluksuznijeg vjenčanja najpoznatije dinastije svijeta.

Bliži se datum tajnog vjenčanjana koje dolazi više od 400 utjecajnih i bogatih gostiju koji će slaviti s Fabiolom Beracasom i Jasonom Beckmanom.

Pogledaj i ovo showbuzz Fotosession prije svega FOTO Jet set u Dubrovniku: Milijarderka u vjenčanici pobjegla od kamera!

Jedna od najpoznatijih dinastija svijeta – Hearst – organizira vjenčanje u luksuznom hotelu Excelsior, a sama svadba će trajati četiri dana. Pokćerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta udaje se za investicijskog bankara Jasona Beckmana s kojim je dobila i kćerkicu Alessiju.

Milijarderi u Dubrovniku: Luksuzno vjenčanje za koje se ne pita cijena!

Fabiola je inače kći Victorije Hearst, treće supruge Randyja Hearsta s kojom je milijarder bio 13 godina u braku. Nakon njegove smrti, Randy je Victoriji ostavio bogatstvo, a ona se 1987. zaljubila u legendarnog i prebogatog izdavača Williama Randolpha Hearsta.

Raf Simons, kreativni direktor kuće Dior, Tatiana Santo Domingo, članica monegaške kraljevske obitelji, Elizabeth Von Guttmano, osnivačica System magazina, princeza Elizabeth Von Thur und Taxis, Karl Lagerfeld smo su neki koji će svojom pojavom uveličati svadbeni dan.

Sam čin vjenčanja održat će se u Sponzi, nakon kojeg je organiziran svečani ručak u Kneževom dvoru. Za večeru je rezervirano kazalište Marina Držića.

Svi uzvanici primili su ručno napisane pozivnice te mapu grada s adresama brojnih evenata kao i sve informacije o bogatoj dubrovačkoj povijesti. Za vrijeme boravka u Dubrovniku uzvanici će posjetiti Lokrum gdje je planiran ručak, uživat će u pićima u East West Beach Clubu te plesati na velikom partyju na tvrđavi Lovrijenac, piše Büro.

Sam čin vjenčanja održat će se u Sponzi, nakon kojeg je organiziran svečani ručak u Kneževom dvoru. Za večeru je rezervirano kazalište Marina Držića.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene