opa!

Atraktivna Srpkinja koju regija obožava napravila nešto što dosad nije pa pitala fanove je li previše: "Mislila sam hoću, neću..."

Milica Pavlović Milica Pavlović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 7 Milica Pavlović - 8 +19 Milica Pavlović (Foto: Instagram) Galerija

Milica Pavlović počastila je obožavatelje fotografijom na kojoj pozira u toplesu, a priznala je da se dugo premišljala hoće li je objaviti.

Popularna srpska pjevačica Milica Pavlović (30) užarila je društvene mreže novom fotografijom.

Pogledaj i ovo Milica Pavlović - 1 "Boginja u novom sjaju" Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

Atraktivna plavuša koju regija obožava pozirala je u toplesu i grudi pokrila samo dlanovima, a priznala je i da se dugo premišljala hoće li objaviti ovu fotku.

"Ova slika je stajala u ladici... Hoću - neću... Danas - sutra...? Jel previše? Sjedim sada, spremam se za sljedeći koncert, čitam da album već ima 65 miliona pregleda poslije malo jače od tri mjeseca otkako je izašao i kažem sebi čekajte da je pogledam opet. I da, sjećam se, premorena, mjeseci pripreme albuma, uključena u svaki djelić pripreme i realizacije, posljednjeg dana sam i šarafe kupovala neke (da, da, dobro ste pročitali). Mijenjam kostim tijekom snimanja vizualnih performansa za novi album i Mina kaže 'Stani tu!' I evo je. Savršena, iskrena, ratnička slika. Suze, krv i znoj. Volim vas dominatori. Onako do kostiju. Volim vas što dominiramo. Volim vas što ste borbeni kao ja. Volim vas što dokazujemo da nam nitko ne može ništa. I volim vas što ste moji svih ovih godina. Posesivno samo moji. A ja samo vaša. Tada, sada i zauvijek. A tek šta vas čeka", napisala je Milica i napravila pravu pomutnju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Milica Pavlovic (@senoritamilica)

"Ma boginja si i točka", "Živa vatra", "Savršena", "Diva ženo", "Nevjerojatno si lijepa", nizali su se komplimenti ispod fotke kakvu fanovi od nje, očigledno, nisu očekivali, a bilo je i onih koji su komentirali kako joj ovo nije trebalo.

Pavlović je jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji i nosi nadimak "seksi señorita" po svojoj pjesmi, a njezini su nastupi često rasprodani. Popularna je i na Instagramu gdje je prati gotovo 850 tisuća ljudi.

Rođena je u Švicarskoj, a kao dijete se preselila u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se odlučila ipak na život u nama susjednoj zemlji.

Pjevačica često privlači pozornost svojim seksi stilom odijevanja i vrućim glazbenim spotovima.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 4 +23 Žanamari Perčić - 6 Celebrity Žanamari u ''nevidljivim'' tangama istaknula bujne obline, a onda je samu sebe opisala vatrenim pridjevom!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 Vlatka Pokos +7 Vlatka Pokos Celebrity Preplanula Vlatka Pokos objavila niz fotografija u seksi topiću, a pažnju je ukrao raskošni dekolte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene