atraktivna Srpkinja

Seksi prorezi na suknji otkrili su da ispod ne nosi ništa, a imalo se što za vidjeti i kada je podigla ruke!

Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 5 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 7 Milica Pavlović - 8 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 +8 Milica Pavlović - 6 Galerija

Milica Pavlović nastupila je u jednom noćnom klubu u Beograd u seksi izdanju, a bilo je očito da je preskočila jedan komad donjeg rublja.

Popularna srpska pjevačica Milica Pavlović (30) užarila je atmosferu u jednom Beogradskom noćnom klubu svojim izdanjem za nastup.

Pogledaj i ovo Milica Pavlović - 1 "Boginja u novom sjaju" Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

Atraktivna folkerica za ovu je prigodu odabrala kožni topić koji otkriva trbuh i dugačku crnu suknju s rupama na bokovima koje su otkrile da ispod ne nosi gaće.

Pažnju je privlačio i bedž s njezinim likom i zastavom u bojama duge koji je zakačila baš pored seksi proreza, a dok je nastupala nije marila hoće li otkriti i više nego što je planirala, pa je tako dok je podizala ruke pokazala svoj crni grudnjak.

Pavlović je jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji i nosi nadimak "seksi señorita" po svojoj pjesmi, a njezini su nastupi često rasprodani. Popularna je i na Instagramu gdje je prati preko 825 tisuća ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Milica se rodila u Švicarskoj, a kao dijete se preselila u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se odlučila ipak na život u nama susjednoj zemlji.

Pjevačica često privlači pozornost svojim seksi stilom odijevanja i vrućim glazbenim spotovima.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 3 Minea Minea - 5 Minea - 4 +12 Minea - 2 Celebrity Minea sve zgodnija i zgodnija: Pokazala noge u mini roza haljini i oduševila svoje fanove!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić i ELFSI Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 4 +7 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Celebrity Našu pjevačicu koja je odrasla pred očima javnosti više nije lako prepoznati, a sad se pohvalila i seksi ukrasom na tijelu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene