Baš blista!

Trudna partnerica najmlađeg Todorića osvježila imidž i ponosno pokazala trudnički trbuh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Partnerica Ivana Todorića Milica Mihajlović promijenila je imidž dok čeka dolazak njihova drugog djeteta.

Najmlađi sin Ivice Todorića, 36-godišnji Ivan Todorić, i njegova partnerica srpska manekenka Milica Mihajlović čekaju drugo dijete, potvrđeno je početkom mjeseca lipnja, a lijepa trudnica sada je pokazala novi imidž i trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa vijest Obitelj se povećava: Najmlađem Todoriću i lijepoj Milici uskoro stiže prinova, no nisu im uvijek cvjetale ruže

Milica je odlučila osvježiti izgled u jednom zagrebačkom frizerskom salonu koji je na Instagramu objavio njezinu fotografiju na kojoj ona blista od sreće i zadovoljstva, a već se jasno vidi poveći trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GLAMOUR (@salonglamourzagreb) on

Prinova sretnog para na svijet bi trebala stići krajem ljeta, no zasad još nije poznato čekaju li dječaka ili djevojčicu, a bratu ili sestri veseli se i dvoipolgodišnji Vid. Milica ga je rodila 2017. godine u privatnoj poliklinici u Švicarskoj gdje inače žive, a njegovo je krštenje održano u Zagrebu.

Par je zajedno 11 godina, upoznali su se 2009. godine u New Yorku gdje je Milica nosila modnu reviju, a Ivan boravio poslovno. Romansu su brzo počeli, no svoju ljubav zasad nisu odlučili okruniti brakom. Iste godine Milica je u Zagrebu upoznala i obitelj Todorić, a tijekom duge veze imali su i prekid od nekoliko mjeseci. Unatoč razdvojenosti, Milica i Ivan ponovno su se pomirili u studenom 2013. godine, na proslavi njezina rođendana i od tada su nerazdvojni.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) +2 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Celebrity Nije zadovoljna nakon smanjivanja grudi, opet ide na operaciju: "I dalje su mi ogromne"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene