brzo se snašla!

Usred nastupa joj je ispao minijaturni topić pa umalo ostala potpuno gola pred milijunima ljudi: "Sada svi gledaju u mene"

Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Getty Images) +0 Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Galerija

Miley Cyrus je usred nastupa skoro ispao minijaturni topić koi je imala na sebi, no brzo se snašla te je rukama prekrila grudi.

Pjevačica Miley Cyrus je u 2022. godinu ušla raspjevano, a dok su milijuni ljudi gledali njezin nastup na NBC-u doživjela je malu nezgodu.

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković simpatično ili? Zgodni banjalučki gradonačelnik zaplesao na poznati hit pa naišao na negativne komentare: ''Kakav cirkusant!''

Naime, usred nastupa dok je pjevala singl "We Can't Stop" umalo je ostala bez srebrnog topića koji je imala na sebi. Zbog krivog poteza su joj pukle naramenice i u posljednji čas je topić zadržala na sebi. Brzo se snašla te je rukama prekrila grudi. "Definitivno sada svi gledaju u mene. I dalje na sebi imam najviše robe dosad", našalila se na vlastiti račun popularna pjevačica.

Istrčala je iza pozornice dok su njezini plesači i bend nastavili svirati te se ubrzo vratila s crvenim sakoom preko sebe. "Svi smo naučili da možemo uvijek očekivati neočekivano. Želim svima sretnu i zdravu 2022. godinu", rekla je na kraju nastupa slavna pjevačica.

29-godišnja Miley inače je poznata po provokativnim izdanjima, a nije joj problem skinuti se u minijaturne golišave opravice.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Avicii : (Foto: Profimedia) Avicii: (Foto: Instagram) Avicii: (Foto: Instagram) Avicii (Foto: Instagram) +22 Avicii : (Foto: Profimedia) Preporuke Nikada se nije naviknuo na stil života koji mu je donijela slava, a sada će na vidjelo izaći detalji koji su prethodili strašnoj tragediji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene