Miley Cyrus krajem 2018. godine udala se za dugogodišnjeg dečka Liama Hemswortha.

Galerija


Slavna pjevačica posljednjih je dana na meti paparazza.

Vezani članci Miley Cyrus Pjevačica prošetala New Yorkom te se pravila kao da joj nije ispalo baš sve iz minijaturnog topića Liam Hemsworth i Gabriella Brooks Glumac ne skida ruke s manekenke nakon kratkog i nimalo lijepog braka s kontroverznom pjevačicom

Riječ je o Miley Cyrus, koja se krajem 2018. godine udala za svog dugogodišnjeg dečka Liama Hemswortha na privatnoj ceremoniji u njihovu domu.

Par je tijekom godina izdržao sve životne kušnje te su na kraju shvatili da ne mogu jedno bez drugoga, a već se danima šuška kako bi uskoro trebala stići i kruna njihove ljubavi – bebica. Miley je nedavno uhvaćena pri izlasku iz vile Versace u Miamiju, a na zelenoj košulji koju je nosila nazirao se poveći trbuščić, što je dodatno potpalilo glasine.

No glumica je na Twitteru to demantirala, a poslužila se spomenutom fotografijom na koju je zalijepila jaje na području trbuha. Podsjetimo, jaje je posljednjih dana pravi virtualni hit, jer je fotografija jednog postala najlajkanija u povijesti Instagrama te je s trona bacila i dosad najlajkaniju fotografiju slavne starlete Kylie Jenner.

Ipak, u intervjuu iz 2009. godine Miley je rekla kako bi se za 10 godina voljela vidjeti kako snima filmove te živi udana u vlastitoj kući. "Moja majka Tish napravila sve blizu savršenstva te i ja želim biti kul mama kojoj će klinci trčati doma", rekla je tada.

A upravo je romansa s Liamom započela 2009. godine nakon što su se upoznali na setu filma "The Last Song". Ipak, par je prekinuo 2013. godine, godinu dana nakon zaruka, a Miley se tada u potpunosti promijenila te počela šokirati javnost neprimjerenim ponašanjem. Trajalao je to sve do kraja 2015. godine, kada je obnovila vezu s Liamom, a ekspresno je vratila i zaručnički prsten na ruku.

23. prosinca 2018. godine par se vjenčao, a o tome su obavijestili javnost s nekoliko romantičnih fotografija na Instagramu. 

Voljenu suprugu izgubio je 2009. godine, a poznatog glumca sad je zadesila još jedna obiteljska tragedija

Kako je "hrvatska Kim Kardashian" izgledala prije 9 godina? Puno drugačije nego danas!

Ljepotica poznata po raskošnim oblinama snimljena u izdanju u kojem je nismo navikli vidjeti