Miley Cyrus krajem 2018. godine udala se za dugogodišnjeg dečka Liama Hemswortha.

Galerija


Slavna pjevačica posljednjih je dana na meti paparazza.

Vezani članci Miley Cyrus (Foto: Instagram) Nakon razvoda i prekida vruće avanture mršava je i ispijena, no tvrdi kako je odlično Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Slavni glumac za razvod od supruge saznao je iz njezinih vrućih fotografija s drugom ženom

Riječ je o Miley Cyrus, koja se krajem 2018. godine udala za svog dugogodišnjeg dečka Liama Hemswortha na privatnoj ceremoniji u njihovu domu.

Par je tijekom godina izdržao sve životne kušnje te su na kraju shvatili da ne mogu jedno bez drugoga, a već se danima šuška kako bi uskoro trebala stići i kruna njihove ljubavi – bebica. Miley je nedavno uhvaćena pri izlasku iz vile Versace u Miamiju, a na zelenoj košulji koju je nosila nazirao se poveći trbuščić, što je dodatno potpalilo glasine.

No glumica je na Twitteru to demantirala, a poslužila se spomenutom fotografijom na koju je zalijepila jaje na području trbuha. Podsjetimo, jaje je posljednjih dana pravi virtualni hit, jer je fotografija jednog postala najlajkanija u povijesti Instagrama te je s trona bacila i dosad najlajkaniju fotografiju slavne starlete Kylie Jenner.

Ipak, u intervjuu iz 2009. godine Miley je rekla kako bi se za 10 godina voljela vidjeti kako snima filmove te živi udana u vlastitoj kući. "Moja majka Tish napravila sve blizu savršenstva te i ja želim biti kul mama kojoj će klinci trčati doma", rekla je tada.

A upravo je romansa s Liamom započela 2009. godine nakon što su se upoznali na setu filma "The Last Song". Ipak, par je prekinuo 2013. godine, godinu dana nakon zaruka, a Miley se tada u potpunosti promijenila te počela šokirati javnost neprimjerenim ponašanjem. Trajalao je to sve do kraja 2015. godine, kada je obnovila vezu s Liamom, a ekspresno je vratila i zaručnički prsten na ruku.

23. prosinca 2018. godine par se vjenčao, a o tome su obavijestili javnost s nekoliko romantičnih fotografija na Instagramu. 

Voljenu suprugu izgubio je 2009. godine, a poznatog glumca sad je zadesila još jedna obiteljska tragedija

Kako je "hrvatska Kim Kardashian" izgledala prije 9 godina? Puno drugačije nego danas!

Ljepotica poznata po raskošnim oblinama snimljena u izdanju u kojem je nismo navikli vidjeti