Nije sve kako se čini

Uloga koja ju je vinula u zvjezdano nebo krije mračnu tajnu: "To je uništilo moju obitelj''

Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Cody Simspon (Foto: Screenshot) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) +0 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Galerija

Miley Cyrus proslavila je uloga u seriji "Hannah Montana", a pjevačica i glumica sad je otkrila neke od detalja vezanih za to razdoblje svog života.

Serija za djecu "Hannah Montana" bila je jedna od najgledanijih i najpopularnijih i najomiljenijih među mlađim gledateljima pa nije čudo što je upravo ta uloga pjevačicu i glumicu Miley Cyrus učinila planetarno popularnom.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Ljubav ju promijenila Slavna pjevačica godinama je šokirala javnost neprimjerenim ponašanjem, no ljubav ju je smirila

Miley je seriju o uvijek nasmijanoj i dobro raspoloženoj Hanni snimala kao tinejdžerica, međutim iza blještave scene nije prevladavao veliki glamur, kostimi i osmijesi, a ona se kao glavna i tako mlada zvijezda mučila s brojnim demonima.

Miley je nakon svega odlučila javno progovoriti i otkriti kako joj je show upropastio život, ostavljajući joj borbu s anksioznišću, tjelesnim poremećajima, a njezin otac Ray Cyrus tvrdi da im je to uništilo obitelj.

Naime nakon audicije i dobitka glavne uloge u dobi od samo 11 godina, Miley je čekao užurban i iscrpljujuć tempo rada i života. Radno vrijeme od 12 sati na dan, ubrzo je počelo ostavljati traga na njezino mentalno ali i fizičko zdravlje.

"Imala bih napade anksioznosti. Obuzimala bi me vrućina, osjećala sam se kao da ću se onesvijestiti ili povratiti", izjavila je u intervju za Marie Claire.

Sve to utjecalo je na druženja s prijateljima, nije imala vremena ni mjesta da pobjegne od velikog stresa, na kraju svega je počela imati iskrivljenu percepciju vlastitog tijela. Naime, suočena s natpisima i osvrtima na fizičke izglede starijih kolega, Miley se počela osjećati uznemireno zbog svog fizičkog izgleda.

"Kada sam imala 11 godina su mi rekla da sam pop zvijezda, to je značilo da moram imati plavu i dugu kosu i nositi svjetlucave stvari", otkrila je Miley.

Nakon što je snimanje serije završilo više nije znala tko je zapravo i kako živjeti izvan uloge svog lika koji ju je učinio zvijezdom. Tome je pridonijelo i poziranje ispod plahte za časopis Vanity Fair kada joj je bilo samo 15 godina. To je izazvalo veliku kontroverzu kada je Us Weekly magazin prenio vijest da je mlada zvijezda posramljena na setu poznate fotografkinje Annie Leibovitz koju je snimala, i koja se na kraju zbog toga javno ispričala.

"Žao mi je što je moj portret Miley krivo shvaćen i protumačen. Miley i ja smo zajedno gledale modne fotografije i razgovarale o kontekstu u kojem ćemo snimati. Fotografija je jednostavan, klasični portret, snimljen s jako malo šminke. Mislim da je jako lijepa", izjavila je Annie, no sve fotografije su bile uklonjene s web stranice na kojoj su bile objavljene.

Koliko joj je bilo teško, svjedoči činjenica da je tijekom snimanja jedne epizode, Miley dobila prvu mjesečnicu i nosila je bijelu odjeću, ali je osjećala da ne može napustiti set zbog pritiska da mora odraditi svoj posao.

Otkrila je: "Plakala sam, molila sam mamu da mi mora staviti tampon. Morala sam biti na setu", otkrila je.

Nakon što je završila snimanje serije snimila je album "Bangerz", a njezin otac, country pjevač Billy Ray Cyrus koji je i u seriji glumio upravo oca, okrivio je show za obiteljske probleme, rekavši da više cijene novac nego njegove zvijezde.

Njegov brak s Mileyinom mamom Tishom došao je kraju 2010. godine i on je podnio zahtjev za razvod. Kasnije su se bili pomirili, ali raskinuli su ponovno 2013. godine.

Billy Ray je rekao GQ-u 2011. godine: "Reći ću vam odmah, prokleta emisija uništila je moju obitelj, u to nema nikakve sumnje.''

Billy je negirao pritom tvrdnje da je zarađivao na kćeri dok se ona suočavala s problemima i izjavio kako je uvijek stajao ispred nje i štitio ju kada je trebalo.

Miley je posljednjih nekoliko godina plijenila pažnju javnosti problematičnim ponašanjem, incidentima u javnosti, razvodu braka s Liamom Hemsworthom zbog žene, nakon čega je završila u vezi s dugogodišnjim prijateljem Codyjem Simpsonom. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene