Miley Cryrus našla se na meti provalnika koji su joj otuđili vrlo vrijedne glazbene instrumente.

Galerija


I dok se pjevačica Miley Cyrus još uvijek oporavlja od posljedica velikog kalifornijskog požara u kojom je ostala bez svega, kada je vatra zahvatila kuću u kojoj je živjela sa zaručnikom Liamom Hemsworthom, ponovno se  morala suočiti s lošim vijestima.

Vezani članci Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Pjevačica se pohvalila isklesanim tijelom novog dečka, a odoliti mu ne može ni slavni pjevač Brody i Kaitlynn Jenner (Foto: Instagram) Supruga ga je ostavila zbog druge žene, a javnost ga napada što je prebrzo našao novu curu

Izvor iz policije izjavio je za TMZ kako je nepoznati počinitelj ili više njih provalio u Mileyno skladište u San Fernando Valleyu i ukrao joj skupocjene gitare, čija se vrijednost procjenjuje na 10 tisuća dolara.

Nije poznato kako su provalnici uspjeli ući u skladište, ali pljačka nije prošla neopaženo. TMZ prenosi kako je Miley isprva pomislila kako je instrumente posudio netko od članova obitelji, no sve do danas nije shvatila da su zapravo ukradene.

Neimenovani izvor otkrio je kako se pljačka najvjerojatnije dogodila tijekom listopada, a osim skupocjenih gitara ništa drugo nije nestalo. Policijska straga je u tijeku, a vrijeme će pokazati hoće li uspjeti pronaći počinitelje ovog kaznenog djela. 

Glumica napokon objasnila zašto u medijima nikako ne želi pričati o bivšem mužu Tomu Cruiseu

Domaća pjevačica objavila vruću fotografiju s dečkom, a obožavatelji iskritizirali njegov izbor obuće

Slavni holivudski par prije 3 mjeseca dobio je prvo dijete, no nikada neće imati i drugo