Miley Cyrus u posljednje vrijeme sablaznjuje javnost svojim ponašanjem i novom vezom s Codyjem Simpsonom.

Galerija


Nakon što je glumac Liam Hemsworth cijelom svijetu dao do znanja da je krenuo dalje nakon razvoda s pjevačicom Miley Cyrus, strastveno ljubeći novu djevojku Maddison Brown u javnosti, njegova uskoro bivša supruga podijelila je svoje strastvene trenutke na društvenim mrežama.

Vezani članci Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Ludo ga je voljela 10 godina, tražila razvod nakon 7 mjeseci, a sad se javno šali na račun toga Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Pjevačica se pohvalila isklesanim tijelom novog dečka, a odoliti mu ne može ni slavni pjevač

Naime, Miley je na profilu na Instagramu objavila nekoliko priča ili bolje rečeno pomalo bizarnih snimki iz kreveta na kojima polugola izmjenjuje strastvene poljupce s novim dečkom, 22-godišnjim glazbenikom Codyjem Simpsonom dok su im lica prekrivena filterima iz popularnog filma "Joker" koji trenutno igra u kinima.

Miley je pritom bila odjevena samo u grudnjak, dok je Cody ponovno pokazao isklesni torzo kojim se posebno ponosi.

Novopečeni par poznaje se već godinama, točnije, prijatelji su iz djetinjstva, a ljubav se među njima rodila tek nedavno, nakon što je Miley prekinula 2-mjesečenu vezu s blogericom Kaitlyn Carter i nakon što se odlučila razvesti od Liama Hemswortha.

Javnost je za njihovu vezu saznala kada su opaženi kako zajedno ručaju samo dva tjedna nakon što je pjevačica prekinula s Kaitlynn, a u jednom trenutku je došlo i do izmjenjivanja poljubaca. Miley se nagnula nad stol i poljubila Codyja, a sve su zabilježile budne kamere paparazza.

Dok njezina slavna sestra pazi na svoje ponašanje u javnosti, ona pije i vozi te sada ide u zatvor