Miley Cyrus u posljednje vrijeme sablaznjuje javnost svojim ponašanjem i novom vezom s Codyjem Simpsonom.

Galerija


Nakon što je glumac Liam Hemsworth cijelom svijetu dao do znanja da je krenuo dalje nakon razvoda s pjevačicom Miley Cyrus, strastveno ljubeći novu djevojku Maddison Brown u javnosti, njegova uskoro bivša supruga podijelila je svoje strastvene trenutke na društvenim mrežama.

Vezani članci Cody Simpson i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Muža je serijski varala, ljubavnicu naprasno ostavila, a sada ima novog mlađahnog dečka Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Rastala se poslije 7 mjeseci braka, prekinula je vezu s ljubavnicom, a sad već ljubi starog prijatelja?

Naime, Miley je na profilu na Instagramu objavila nekoliko priča ili bolje rečeno pomalo bizarnih snimki iz kreveta na kojima polugola izmjenjuje strastvene poljupce s novim dečkom, 22-godišnjim glazbenikom Codyjem Simpsonom dok su im lica prekrivena filterima iz popularnog filma "Joker" koji trenutno igra u kinima.

Miley je pritom bila odjevena samo u grudnjak, dok je Cody ponovno pokazao isklesni torzo kojim se posebno ponosi.

Novopečeni par poznaje se već godinama, točnije, prijatelji su iz djetinjstva, a ljubav se među njima rodila tek nedavno, nakon što je Miley prekinula 2-mjesečenu vezu s blogericom Kaitlyn Carter i nakon što se odlučila razvesti od Liama Hemswortha.

Javnost je za njihovu vezu saznala kada su opaženi kako zajedno ručaju samo dva tjedna nakon što je pjevačica prekinula s Kaitlynn, a u jednom trenutku je došlo i do izmjenjivanja poljubaca. Miley se nagnula nad stol i poljubila Codyja, a sve su zabilježile budne kamere paparazza.

Dok njezina slavna sestra pazi na svoje ponašanje u javnosti, ona pije i vozi te sada ide u zatvor