Miley Cyrus objavila fotografiju na kojoj se gola sunča.

Galerija


Miley Cyrus u jednom trenutku svoje karijere pažnju je plijenila kontroverznim nastupima i golišavim outfitima, a kako se u jednom trenutku smirila, mnogi su mislili da je tome došao kraj.

Vezani članci Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Opet su nasamarili javnost? Svi pišu o njihovom razvodu, no oni samo uzimaju stanku?

No ako je suditi prema zadnjim statusima i fotografijama na Instagramu, u njoj je ostalo još malo one stare Miley. 

Naime, pjevačica je podijelila nekoliko provokativnih fotografija i opisa, a nije se libila objaviti ni onu na kojoj se sunča potpuno gola i na kojoj potpuno opušteno uživa. 

Miley se u prosincu prošle godine poslije 10 godina veze udala za Liama Hemswortha u krugu nauže obitelji i prijatelja.

Pjevačica i glumac vezu su započeli 2009. godine na setu drame "The Last Song". Vijest o zarukama prvi su put objavili 2012. godine, ali godinu dana nakon toga su prekinuli. Ponovno su prehodali 2016. , a Miley je snimljena s prstenom na ruci.

"Bilo je stvarno lijepo, predivan dan s našim obiteljima i nekoliko najbližih prijatelja. Nemam osjećaj da se puno toga promijenilo u braku, ali u neku ruku ipak jest. Predivno je i obožavam to", rekao je kratko Liam nakon njihova vjenčanja. 

Možda ima višak kilograma, no za oblinama ove ljepotice uzdišu i muškarci i žene diljem svijeta