Miley Cyrus otišla je na odmor u luksuzni resort.

Galerija


Nakon vijesti da se razvodi od uskoro bivšeg supruga Liama Hemswortha, i to zbog blogerice Kaitlynn Carter, s kojom je u međuvremenu prekinula vezu, pjevačica i glumica Miley Cyrus odlučila se maknuti od svih i otići na odmor.

Vezani članci Gabriella Brooks Njezino isklesano tijelo dodatno je podiglo temperature na plaži, nikoga ne čudi što je osvojila srce šarmantnog glumca Miley Cyrus i Liam Hemsworth - 2 Brak joj je propao nakon osam mjeseci, a otkrila je zašto nije plakala za muškarcem kojeg žene obožavaju

Za to je odabrala jedno od najluksuznijih destinacija, resort Amangiri u Utahu, gdje cijena jednog noćenja iznosi "samo" 3000 dolara. Miley se na Instagramu pohvalila fotografijama s odmora, i to onima na kojima pozira s minimalno odjeće na sebi.

Pozirajući pokraj bazena odjevena samo u tange i top pokazala je mršavu figuru, ali i brojne tetovaže kojima je ukrasila tijelo.

"Više sam muškarac nego što ćeš ti ikad biti i više od žene koju ćeš imati", napisala je Miley uz objavljenu fotografiju, dok je uz drugu napisala da su oproštaji uvijek teški, ali da mora otići.

Miley na odmoru uživa u društvu sestre Brody i majke Tish, a trio osim u luksuzima resorta uživa u prirodnim ljepotama Utaha.

Da se rastaje od Liama Hemswortha, Miley je objavila samo dva dana nakon što je Kaitlynn na Instagramu objavila fotografije s Miley. Navodno je Liam smatrao da za uspjeh njihova braka još uvijek ima šanse. No nakon što su fotografije njegove supruge s drugom ženom od koje se ne odvaja obišle svijet, Liam je reagirao na vijesti.

''Samo želim reći da smo se Miley i ja odlučili rastati i želim joj puno sreće i zdravlja", kratko je napisao tri dana nakon toga.

Navodno je problem bila i njezina nevjera, no pjevačica inzistira na tome kako je veza s Kaitlynn započela nakon što su prekinuli.

Talijanska seks-bomba san je mnogih muškaraca, a ona ljubi samo jednoga, i to 18 godina mlađeg!