Samo u tangicama

Nakon razvoda i prekida s ljubavnicom pjevačica objavila vruće fotografije s odmora

Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus, Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) +0 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Galerija

Miley Cyrus otišla je na odmor u luksuzni resort.

Nakon vijesti da se razvodi od uskoro bivšeg supruga Liama Hemswortha, i to zbog blogerice Kaitlynn Carter, s kojom je u međuvremenu prekinula vezu, pjevačica i glumica Miley Cyrus odlučila se maknuti od svih i otići na odmor.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) problematična zvijezda Miljenika žena ostavila je nakon osam mjeseci braka pa je pronašla djevojku, a nove fotke otkrile su da ponovno ljubi

Za to je odabrala jedno od najluksuznijih destinacija, resort Amangiri u Utahu, gdje cijena jednog noćenja iznosi "samo" 3000 dolara. Miley se na Instagramu pohvalila fotografijama s odmora, i to onima na kojima pozira s minimalno odjeće na sebi.

Pozirajući pokraj bazena odjevena samo u tange i top pokazala je mršavu figuru, ali i brojne tetovaže kojima je ukrasila tijelo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

"Više sam muškarac nego što ćeš ti ikad biti i više od žene koju ćeš imati", napisala je Miley uz objavljenu fotografiju, dok je uz drugu napisala da su oproštaji uvijek teški, ali da mora otići.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Miley na odmoru uživa u društvu sestre Brody i majke Tish, a trio osim u luksuzima resorta uživa u prirodnim ljepotama Utaha.

Da se rastaje od Liama Hemswortha, Miley je objavila samo dva dana nakon što je Kaitlynn na Instagramu objavila fotografije s Miley. Navodno je Liam smatrao da za uspjeh njihova braka još uvijek ima šanse. No nakon što su fotografije njegove supruge s drugom ženom od koje se ne odvaja obišle svijet, Liam je reagirao na vijesti.

''Samo želim reći da smo se Miley i ja odlučili rastati i želim joj puno sreće i zdravlja", kratko je napisao tri dana nakon toga.

Navodno je problem bila i njezina nevjera, no pjevačica inzistira na tome kako je veza s Kaitlynn započela nakon što su prekinuli.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +12 Monica Bellucci (Foto: AFP) Zanimljivosti Talijanska seks-bomba san je mnogih muškaraca, a ona ljubi samo jednoga, i to 18 godina mlađeg!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene