Miley Cyrus objavila je razgolićenu fotografiju Codyja Simpsona.

Galerija


Pjevačica i glumica Miley Cyrus prije nekoliko je dana vadila krajnike o čemu je izvjestila svoje obožavatelje putem društvenim mreža, a nije propustila ni pohvaliti se svojim novim dečkom, glazbenikom Codyjem Simpsonom koji joj je sve donedavno bio samo blizak prijatelj.

Vezani članci Justin Bieber Poslije godina konzumiranja droge, otkrio bizarne tretmane koji mu pomažu da ujutro ustane iz kreveta Miley Cyrus i Cody Simpson Može li bizarnije? U prozirnom donjem rublju šišala kosu svom mlađahnom dečku, većina se zgraža

26-godišnja Miley već je napustila bolnicu i stigla kući, odakle je objavila novu fotku s Codyjem i pohvalila se isklesanim tijelom svog novog, 4 godine mlađeg dečka.

Na Codyjeve mišiće nije ostao imun ni njegov kolega, 25-godišnji Justin Bieber koji mu je predložio izlazak u četvero - njih dvojice, Miley i svoje novopečene supruge Hailey Baldwin.

"Tvoje tijelo je zemlja čuda. Dvostruki spoj?", poručio mu je Justin, a Cody mu ubrzo odgovorio da mu se javi porukom.

Veza mladog glazbenika i Miley, iza koje je razvod s Liamom Hemsworthom i blogericom Kaitlyn Carter, relativno je nova i iznenadila je sve njihove obožavatelje nakon što su nedavno viđeni kako se ljube u javnosti.

Najljepša Hrvatica prvi put progovorila o trudnoći i dugogodišnjoj vezi o kojoj je dosad šutjela