Miley Cyrus objavila je razgolićenu fotografiju Codyja Simpsona.

Galerija


Pjevačica i glumica Miley Cyrus prije nekoliko je dana vadila krajnike o čemu je izvjestila svoje obožavatelje putem društvenim mreža, a nije propustila ni pohvaliti se svojim novim dečkom, glazbenikom Codyjem Simpsonom koji joj je sve donedavno bio samo blizak prijatelj.

Vezani članci Miley Cyrus Problematična pjevačica sada je potpuno drugačija: Odrezala je dugu kosu i malo je onih kojima se to sviđa Miley Cyrus - 2 Zabranjen im ulazak u zemlju: Ovim zvijezdama ni slava ni bogatstvo nisu pomogli s vlastima

26-godišnja Miley već je napustila bolnicu i stigla kući, odakle je objavila novu fotku s Codyjem i pohvalila se isklesanim tijelom svog novog, 4 godine mlađeg dečka.

Na Codyjeve mišiće nije ostao imun ni njegov kolega, 25-godišnji Justin Bieber koji mu je predložio izlazak u četvero - njih dvojice, Miley i svoje novopečene supruge Hailey Baldwin.

"Tvoje tijelo je zemlja čuda. Dvostruki spoj?", poručio mu je Justin, a Cody mu ubrzo odgovorio da mu se javi porukom.

Veza mladog glazbenika i Miley, iza koje je razvod s Liamom Hemsworthom i blogericom Kaitlyn Carter, relativno je nova i iznenadila je sve njihove obožavatelje nakon što su nedavno viđeni kako se ljube u javnosti.

Najljepša Hrvatica prvi put progovorila o trudnoći i dugogodišnjoj vezi o kojoj je dosad šutjela