Pred uzlet!

Ne samo da nije 'kažnjena', već je svijet tek sad za njom poludio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izgleda kako je Miley Cyrus itekako dobro krenulo nakon nastupa na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards održanoj prije više od mjesec dana, a kojim je šokirala svijet glazbe.

Miley Cyrus je očito pronašla pravi recept za uspjeh jer ni nastup na pozornici MTV-ja nije joj narušio ugled i okrenuo protiv nje medijske mogule. Iako su je se neke od velikih faca odrekle, poput urednice Voguea, Anne Vintour, koja je otkazala njezino pojavljivanje u prosinačkom izdanju ove 'Biblije' za žene, ostatak modne i glazbene industrije prihvatio je objeručke 'novu' Miley.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus jeste li i vi primijetili? Evo zašto se već danima ne prestaje pričati o jednom dijelu tijela Miley Cyrus, a stručnjaci su sada otkrili i njezinu tajnu!

>> 'Nije cool u spotu biti gola ili lizati čekiće'

Najnovija informacija glasi kako će 20-godišnja pjevačica nastupiti u showu X Factor i to uživo u udarnom terminu od 20 sati, a nakon nastupa će u backstageu imati i ulogu mentora mlađahnim natjecateljima.



Miley bi u showu trebala izvesti svoju novu pjesmu 'Wrecking Ball' koja je potukla sve rekorde gledanosti na YouTubeu tijekom 24 sata od objavljivanja kad je pregledana više od 19 milijuna puta.

Svojim golim izdanjem u spotu također je podigla mnogo prašine kao i osudu javnosti.

No, očito se svidjela mlađoj publici jer se pjesma nalazi među tri najslušanija hita na glazbenim ljestvicama, i jasno je kako zbog njezina uspjeha Miley i dobiva sve više angažmana, upravo poput ovog posljednjeg, u X Factoru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene