Tko bi rekao

Što je Miley savjetovala Justinu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica Miley Cyrus poznata je po skandalima u prošlog godini, no to nije ništa naspram teen zvijezde Justina Biebera. Ipak, ona ima i koji pravni savjet za zvijezdu u nevolji...

Oboje su kao djeca počeli u showbizz industriji, milijuni klinaca su ih obožavali, no sada su odrasli i moraju se suočavati s 'ozbiljnim' stvarima.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 2 Aludira li na nešto? Holivudska slatkica novim videozapisom napravila je pravu pomutnju: ''Gotovo je, rekao sam ženi...''

Miley Cryus izazvala je val skandala s kojima je započela prošle godine – od pušenja marihuane, kreveljenja (sjećate se maničnog plaženja jezika?) i plesanja na pozornici u oskudnom izdanju do neukusnog video spota u kojem gola sjedi na kugli za rušenje. No, teen zvijezda Justin Bieber otišao je korak dalje, pa je tako uhićen i optužen za napad na vozača limuzine. To se dogodilo nakon što ga je tjedan prije privela policija zbog vožnje pod utjecajem alkohola i narkotika.

Madonna i Miley Cyrus nastupale zajedno na MTV Unplugged showu

No, kakve veze imaju njih dvoje? Pa, Miley je gostovala u showu Jaya Lena i udijelila savjet posrnulom pjevaču. 'Imaš puno para. Plati ljudima da te upozore i izvlače iz nevolja i organiziraj party u svojoj kući. Kupi kuću i tamo radi što želiš', poručila mu je Miley.

Hoće li je Justin i poslušati? Hm, izgleda kako se mladi pjevač umorio od svega što pokazuje i fotografija koju je njegov otac objavio na Twitteru - Justin je u krevetu, 'na sigurnom'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene