Pjevačica Miley Cyrus i blogerica Kaitlynn Carter ne odvajaju se već tjednima jedna od druge.

Galerija


Djevojke su prvi put viđene zajedno nedugo nakon što se saznalo da se rastaju od muževa.

Vezani članci Miley Cyrus (Foto: Instagram) Nakon razvoda i prekida vruće avanture mršava je i ispijena, no tvrdi kako je odlično Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Slavni glumac za razvod od supruge saznao je iz njezinih vrućih fotografija s drugom ženom

Pjevačica Miley Cyrus i blogerica Kaitlynn Carter ne odvajaju se već tjednima, a obje su se nedavno razvele od muževa nakon kratkih brakova.

Miley je tako okončala brak od svega sedam mjeseci s glumcem Liamom Hemsworthom, dok je blogerica napustila Brodyja Jennera, polubrata slavnih sestara Kardashian-Jenner svega godinu i pol nakon romantičnog vjenčanja.

Djevojke su prvi put uhvaćene u vrućim poljupcima na jahti u Italiji, a da to nije samo ljetna avantura, dokazale su povratkom na gradski asfalt, koji su dodatno užarile svojim odnosom. Naime, plavuše ne skidaju ruke jedna s druge, a Miley je već upoznala Kaitlynn sa svojom majkom Tish, s kojom se često druže.

Kaitlynn je bila i glavna podrška svojoj djevojci na nedavnom nastupu na dodjeli VMA nagrada na kojoj je otpjevala najnoviju pjesmu "Slide Away", koju je posvetila bivšem suprugu. U njoj je objasnila kako se promijenila s godinama te kako ne želi život s viskijem i pilulama, aludirajući na Liamovu navodnu ovisnost.

S druge strane, njegovi bliski prijatelji odbijaju sve takve tvrdnje ističući kako je pjevačica jedina odgovorna za raspad braka zbog činjenice da se čitavo vrijeme ponašala kao da je slobodna, a navodno još nije htjela djecu, dok ih je Liam jako priželjkivao.

Miley je ispala i glavni krivac za razvod u očima javnosti, dok se na Liama uvijek gledalo kao na žrtvu njezina divljeg i često neprimjerenog ponašanja. Ipak, on nikada javno nije rekao riječ protiv svoje uskoro bivše supruge s kojom je započeo vezu još u tinejdžerskim danima. Dapače, zaželio joj je sve najbolje u životu te zamolio novinare da poštuju njegovu privatnost.

Ipak, dio javnosti uvjeren je kako je ovo samo medijska patka kako bi Miley skrenula pozornost na svoj novi album vrlo zanimljivog naziva "She is Coming", dok je Kaitlynn dobrodošla baš svaka promocija jer time povećava broj pratitelja na Instagramu, a potencijalno privlači i nove klijente.

Vrijeme će pokazati o čemu se doista radi!

Objavljeni detaljni troškovi koncerta Rite Ore, evo koliko će grad Zadar platiti gubitke