Vratila se

Ne, nije se smirila - I dalje provocira svojim ponašanjem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije joj dugo trebalo za povratak...

Miley Cyrus ponovno provocira, a ovaj put družila se sa 'Zločestim djedicom'.

Ovih nam se dana Miley Cyrus nešto primirila, no nismo se morali dugo pitati gdje je. Miley i njezin isplaženi jezik su se vratili!

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković simpatično ili? Zgodni banjalučki gradonačelnik zaplesao na poznati hit pa naišao na negativne komentare: ''Kakav cirkusant!''

Miley opet šokirala javnost!

Ne može se poreći da se nismo zapitali - sad će Božić, što bi nam Miley Cyrus mogla ovoga puta pripremiti? Vjerojatno nije pisala pismo djedici u kojem mu govori da je bila dobra cura.

Ne, Miley je pokazala svoje noge i guzu u visoko-rezanim gaćicama i s krznenim lisicama te se uvijala ispred prepona Djeda Mraza. Naravno, s isplaženim jezikom. Miley je nastupila u Staples Centru u Los Angelesu, a jedini slatki dio njezina nastupa bio je candy-cane mikrofon.

Čini se kako 'Zločestom djedici', kako ga je Miley nazvala na svom Twitter profilu, nije smetalo što mu je pjevačica, sa šokiranim izrazom lica, stavila mikrofon između prepona. Njezino ponašanje nije pretjerano oduševilo Noela Gallaghera, koji smatra kako bi pjevačica trebala usmjeriti svoju energiju u pisanje pjesama, a ne provociranje.

'Mislim da, nažalost, postoji trend djevojki koje očajnički pokušavaju biti provokativne ili očajnički pokušavaju 'pokrenuti raspravu' o nekom starom sra**. Jer, stvarno, one nisu baš nešto dobre. U Engleskoj imamo takvih dosta, a ima ih i u Americi. Žao mi ih je. Napravite je*** dobru pjesmu, a ne provokativni video', iznervirano je prokomentirao Noel. 'To će za njih biti bolje. Mislim, to je sramota jer se onda sve ostale ženske izvođače svrstava u isti koš', rekao je Noel za Rolling Stone magazine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene