Ona otvoreno voli marihuanu, čak je zapalila joint nasred pozornice pri dodjeli MTV Europe Music Awards!


Miley Cyrus poznata je po tome da voli šokirati javnost. Moramo priznati kako se stvarno trudi svaki put na neki drugi način izazvati pozornost javnosti.  

OTKAZALI rasprodani koncert jer je 'vulgarna i nemoralna'!

Vezani članci Miley Cyrus Problematična pjevačica sada je potpuno drugačija: Odrezala je dugu kosu i malo je onih kojima se to sviđa Pas Duks otkrio je drogu (Foto: PU istarska) Već treći put ove godine: Duks opet nanjušio marihuanu, ovoga puta "palo" više od pola kilograma

Našla se na udaru udruga koje se bave borbom protiv droge nakon što je na društvenim mrežama objavila svoje fotografije na kojima konzumira drogu, točnije travu!

Pjevačica bez obzira na to tvrdi kako nije loš primjer svojim mladim fanovima. U izjavi za Chanell Seven rekla je, 'Neću lagati, na svom sam Instagram profilu objavila fotografije na mojima konzumiram drogu, ali samo zato jer sam odgojena na način da travu ne smatram nečim lošim. Ne promoviram je u pjesmama niti sam rekla gomili klinaca da popuše gomilu trave'!

Cyrus tvrdi kako su od droge daleko štetniji komentari koje na internetu čita o sebi. Ona smatra kako Google šteto mozgu ako googlate sami sebe!

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook