Ima dima!

'Nisam rekla gomili klinaca da popuše gomilu trave'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona otvoreno voli marihuanu, čak je zapalila joint nasred pozornice pri dodjeli MTV Europe Music Awards!

Miley Cyrus poznata je po tome da voli šokirati javnost. Moramo priznati kako se stvarno trudi svaki put na neki drugi način izazvati pozornost javnosti.  

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 4 kao da smo miley slušali! Otkriveno što se stvarno krije iza zlatne haljine koju je Antonia Dora jedva dočekala obući: "Tebi stoji bolje nego njoj!"

OTKAZALI rasprodani koncert jer je 'vulgarna i nemoralna'!

Našla se na udaru udruga koje se bave borbom protiv droge nakon što je na društvenim mrežama objavila svoje fotografije na kojima konzumira drogu, točnije travu!

Pjevačica bez obzira na to tvrdi kako nije loš primjer svojim mladim fanovima. U izjavi za Chanell Seven rekla je, 'Neću lagati, na svom sam Instagram profilu objavila fotografije na mojima konzumiram drogu, ali samo zato jer sam odgojena na način da travu ne smatram nečim lošim. Ne promoviram je u pjesmama niti sam rekla gomili klinaca da popuše gomilu trave'!

Cyrus tvrdi kako su od droge daleko štetniji komentari koje na internetu čita o sebi. Ona smatra kako Google šteto mozgu ako googlate sami sebe!

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene