Mile Kekin (FOTO: Pixsell)
Mile Kekin (FOTO: Pixsell)

Mile Kekin, frontmen Hladnog piva, osvrnuo se na situaciju u regiji.


Mile Kekin, uz to što slavi 30 godina postojanja svoga sastava, ne odustaje od toga da bude i kritičar društvene situacije. Naime, Kekina ljuti netrpeljivost koja je zavladala u našem okruženju pa se upravo na to osvrnuo.

Vezani članci Slika nije dostupna SNIMALI U IRSKOJ Hladno pivo predstavlja novi spot Slika nije dostupna 'Budućnost nam kroje oni koji ne znaju razliku između BDP-a i PDV-a'

''Pokušavam svoju djecu zaštiti od toga koliko je to moguće i objasniti im da je trenutno 2017. i da za godinu slijede automobili koji će sami voziti, da će se industrija koju poznajemo promijeniti, da će mnoga radna mjesta nestati, da živimo u svijetu koji se tehnološki razvija velikom brzinom i da se tome okrenemo, da što manje budu zaraženi tim virusom netrpeljivosti, mržnje, zločina i svega toga što nas prati od devedesetih pa do danas. Imam osjećaj kao da je 1992., kao da smo se vremeplovom vratili u najmračnije razdoblje devedesetih i, iskreno rečeno, zlo mi je više od toga. Nisam čovjek koji se voli puno vraćati unazad'', kazao je Mile Kekin u intervjuu za Dnevni Avaz.

Mile Kekin (FOTO: Pixsell)
Mile Kekin (FOTO: Pixsell)

Frontmen Hladnog piva nedavno je objasnio svoj poriv da javno komentira. "Bilo je diskretnih dovikivanja i otrovnih komentara, ali to je OK, s tim se mogu nositi. Ako ja imam pravo reći što meni leži na duši, onda i drugi imaju to pravo, dok god je to u granicama razmjene bez psovki i prijetnji. Nemoguće je baviti se angažiranom lirikom, a da nemaš reakcije. Očekujem i neku protureakciju", smatra glazbenik. "Moje zanimanje izuzetno je egoistično. Cijelo vrijeme pričam iz egoistične pozicije. Ja to radim da sebi olakšam dušu. Ja uopće ne želim nikog odgajati, ukazivati, soliti pamet. Meni je lakše kad to napravim, ljepše zaspim i lakše spavam", kazao je ljetos Mile za Showbuzz.hr.

Mile Kekin (FOTO: Pixsell)
Mile Kekin (FOTO: Pixsell)