Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je Milan Popović prošli tjedan otvorio dušu magazinu 'Gloria', sada putem svog PR-a izražava nezadovoljstvo naslovom cjelokupnog članka koji glasi - 'Molim se i plačem, ali Severinu ne zovem'.


U demantiju njegove PR službe jasno je kako Milan Popović brine o svom imidžu i smatra kako ga je naslov -  'Molim se i plačem, ali Severinu ne zovem' okarakterizirao kao 'zlobnog čovjeka koji će prije patiti nego pokušati vidjeti svoje dijete te koji će se inatiti ispred svega'.

No, u istom demantiju nema ni riječi o onome što je iznenadilo mnoge čitatelje - da svoje dijete naziva 'projektom'.

Demantij Milana Popovića prenosimo u cijelosti:

Vezani članci Slika nije dostupna Bez Severininog znanja: Milan sinu nelegalno izradio srbijansku putovnicu! Slika nije dostupna Severina i Milan više nisu zajedno!

'Intervju s Milanom najavljen je na naslovnoj strani hrvatske ‘Glorije’ pod naslovom 'Molim se i plačem, ali Severinu ne zovem'. Poduzetnik kaže kako je ogorčen zbog naslova koji je neistinit. Naslov je proizvoljna konstrukcija od dva odgovora na dva potpuno odvojena pitanja u različitim kontekstima.

Naslov je okarakterizirao Popovića kao zlobnog čovjeka koji će prije patiti nego pokušati vidjeti svoje dijete te koji će se inatiti ispred svega. Popović smatra da mu je na ovakav način nanesena velika šteta u periodu kada sud treba donijeti odluku o povjeravanju djeteta na čuvanje i odgoj. Kao i da je i stavljanje dva odgovora u jednu rečenicu potpuna manipulacija koja ga je etiketirala i okarakterizirala na način koji nikako ne pripada njegovoj osobnosti.'

Podsjećamo, srpski biznismen i naša najveća estradna zvijezda, Severina Vučković bore se za skrbništvo nad 18-mjesečnim sinom Aleksandrom. Medijska saga započela je kada je Milan Popović reagirao na Severinino priznanje magazinu 'Gloria', kako ona i Milan više nisu u vezi.

>>> Severina i Milan više nisu zajedno!

Nakon toga uslijedilo je njegov veliki intervju, čiji mu naslov prema najnovijem priopćenju - nije odgovarao.

>>> 'I mi imamo projekt: naše dijete!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju