Milan Popović oglasio se i rekao što misli o Severininim fotografijama koje su iscurile u javnost.

Galerija


Milan Popović jasan je što misli o svemu što se dogodilo u vezi sa Severinom u posljednjih dvadeset i četiri sata. Osim što je Severinin menadžer kazao kako je sve to povezano s problemima koje pjevačica ima sa bivšim, i Sevkin suprug Igor na suptilan je način dao naslutiti kako iza svega stoji Milan Popović. Stoga se sada oglasio i srpski poduzetnik koji sa Severinom ima sina.

Vezani članci Severina (Foto: Instagram) Severina: "Izdržat ću sve jer mom djetetu trebam onakva kakva jesam, dobra, zdrava i prisebna" Vedrana Rudan (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Žena bez dlake na jeziku stala uz Severinu: "Krenite u rat protiv zmijurina"

''Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg je točno partnera gospodin Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim se to navodno izgubljenim sporovima radi? Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena djela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljene vjerojatno su iz iste serije fotografija nastale u 2014., kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije. Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu. Ja ga ne mogu, nitko ga ne može, zaštiti od ruganja druge djece. Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinim ponašanjem, i to već drugi puta u njezinu životu. Ne znam je li ih ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost ili je to učinio netko drugi, no ja sam zabrinut da će ovo nanijeti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to netko pokaže'', rekao je Popović za 24sata.

Milan Popović (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL)
Milan Popović (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL)