"dijametralno suprotne odluke"

Napravomoćna presuda: Popović i Severina dijelit će skrbništvo, oslobođen je plaćanja alimentacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Općinski građanski sud nepravomoćno je donio odluku o skrbništvu nad sinom Severine i Milana Popovića. Vrijeme koje će provoditi sa sinom dijelit će se napola.

Prema odluci sutkinje Općinskog građanskog suda Verice Nikić, nepravomoćno je presuđeno da sin Severine i Milana Popovića boravi dva tjedna mjesečno kod oca, a dva tjedna kod majke. Dijelit će se i praznici, pa će dijete provoditi pola zimskih i ljetnih praznika sa ocem, a pola s majkom.

Pogledaj i ovo Vedrana Rudan Ravno u glavu! Brutalan komentar Vedrane Rudan na slučaj Severina - Popović: "Severina nek se je*e, vještice, nisi naša cura!"

S obzirom na to da će dječak pola vremena provoditi i s ocem, Popović više neće biti dužan plaćati alimentaciju u iznosu od 15 tisuća kuna, pišu 24sata. Poduzetnik je presudom zadovoljan, govoreći da je pobijedilo ravnopravno roditeljstvo. "Ovo je velika pobjeda za ravnopravno roditeljstvo i za našeg sina koji će sada imati mogućnost jednako vremena provoditi s ocem i majkom", izjavio je Popović.

 

Ipak, do odluke Županijskog suda u Zagrebu sve ostaje po starom, budući da se radi o nepravomoćnoj presudi. Severinin menadžer Tomislav Petrović kaže za DNEVNIK.hr kako je nezapamćeno da se na istom sudu donose potpuno različite odluke. "Nezapamćeno je da se na istom sudu, u vezi s istim djetetom donose dvije dijametralno suprotne odluke, da u jednom sutkinja odbija zahtjev Popovića jer nije u skladu sa zakonom, a u drugom druga sutkinja, Verica Nikić, sudi upravo ono što prva sutkinja smatra nezakonitim. Verici Nikić sve su dosadašnje odluke u vezi Severinina djeteta srušili na višem sudu. Svatko normalan može shvatiti o čemu je tu riječ", komentira Petrović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene