Navijali za Barcelonu

Milan i Shakira na njegovoj prvoj utakmici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Došao je i taj dan, i to samo nakon dva tjedna od poroda. Shakira i Milan bodrili su Gerarda Piquea tijekom utakmice na Camp Nou stadionu u Barceloni.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Shakira i Gerard Pique ''Ljudi ne znaju ni 10 posto...'' Godinu dana nakon prekida Pique je konačno rekao nešto o prekidu sa Shakirom, jednom rečenicom mnoge je zbunio

Ova kolumbijska pjevačica je rodila prije samo dva tjedna. Sina Milana stavila je u klokanicu i izvela ga na prvo navijanje u životu.

'Prvi službeni izlet na Camp Nou. I to s očevim brojem', napisala je jučer Shakira na Twitteru pozirajući s Milanom u klokanici na kojoj stoji broj dresa njegova oca - 3.

>> Fotka koja je osvojila sve obožavatelje: Evo malog Milana!

Shakira i Pique redovito obavještavaju fanove o novostima u njihovom životu. Dosad su objavili tri fotografije s malenim Milanom. Prva je bila na dan rođenja, s tenisicom na kojoj piše Milan. Na drugoj je nedavno Pique pozirao s malenim, a na ovoj posljednjoj ponosna mama, zanosna glazbena diva, sa sinom prati utakmicu koja se jučer odigrala između Barcelone i Getafea.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene