Milan Bandić postao je zvijezda glazbenog spota za pjesmu "Uspomene".


Našao je Milan Bandić, uz sve što mu se događa posljednjih dana, vremena i za glumačke vode. Ni manje ni više nego u glazbenom spotu Saše Hindića i Željka Samardžića za pjesmu "Uspomene". Evo kako to izgleda.

Ni ovo nije sve od gospodina Bandića! Našao je vremena i za glumačke vode. Ni manje ni više nego u glazbenom spotu Saše Hindića i Željka Samardžića za pjesmu "Uspomene". Požalio se Saša Hindić Milanu Bandiću na ljubavne jade. Barem u pjesmi. Zagrebački gradonačelnik prijatelju u glazbenom spotu vida rane.

"Nisam ga zvao u svojstvu političara da bude, nego u svojstvu dragog prijatelja. To je jednostavno poruka i poveznica da nas taj čovjek podržava. Znači čuo je pjesmu jako mu se svidjela i podržava taj naš duet i sve što doprinosi hrvatskoj kulturi", rekao je Saša o Bandiću i njegovoj ulozi u spotu.

"Gospodin Bandić je već krenuo u političku kampanju za predstojeće lokalne izbore 2017. Traži neke nove kanale komunikacije, ovo je zasiguno najnoviji izbor", kazao je PR stručnjak Hrvoje Ratkić.

Građani su, s druge strane, pomalo zatečeni. Dok nekima to nije u redu, drugima je Bandićeva uloga simpatična. Više pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV.